2777
2789
عنوان

عاشق هر کسی به غیر خدا بشی 🥲خدا ازت می‌گیردش

| مشاهده متن کامل بحث + 1725 بازدید | 105 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

حال ادمو بهم میریزه این حرف که بچتو ازت میگیره چون خدارو فراموش کردی یا اون اندازه دوسش نداری چه حرف ...

دلیلش حتماااا این نمیتونه باشه

امکان داره ولی اینکه برای همممه اینه باید بگیم نه

طبق مصلحت و حکمت هایی اتفاقات دنیا رخ میدن

یکم فکر کنید بعد چرت و پرت نشر بدید...خدا مهربون تر از تصورات موهوم شماست

درست می‌فرمایید 

ایشون هم به نظر بنده عقیدهٔ درستی رو بیان کردند اما لحن بیان باعث سوء برداشت برای خیلی از عزیزان شد

حال ادمو بهم میریزه این حرف که بچتو ازت میگیره چون خدارو فراموش کردی یا اون اندازه دوسش نداری چه حرف ...

بانو جان من نیتم ناراحت کردن شما نبود . اگه با نوشته ام باعث شدم ناراحت بشید اول از همه عذر خواهی میکنم .♥️

بعد عرضم به خدمت شما ، لطف کنید یکبار دیگه متن رو بخونید🥲

گفتم اگه کسی رو جای خدا قرار دادی و پرستشش کردی! 

یه مثال براتون بزنم عزیز دلم

سریال یوسف رو دیدید قبلا ؟؟؟ 

حضرت یعقوب ع ۱۲ یا ۱۳ تا فکر میکنم بچه داشتن‌، اما بیشتر از همه کی رو دوست داشت ؟؟؟ حضرت یوسف ع رو دوست داشتن.

به قدری وابسته و دلبسته یوسف شدن که اون رو استعفرالله با خدا مقایسه می کردن !!!! 

و دقیقا خدا همون فرزندش رو ازش دور کرد و امتحانش کرد.

منظور من همچین عشقی بود.... که اول باید عاشق خدامون باشیم بعد عاشق هر کس به غیر از خدا ♥️ بازم منو ببخشید اگر منظورم رو نتونسته بودم برسونم و باعث ناراحتی تون شدم💗

یه صلوات میفرستی برای سلامتی و ظهور امام زمان  ؟ :)❤️ دمت گرم🫀

فکر نمیکنم خدا اینجوزی ک اینا میگن باشه

خدا عاشقته♥️ دوستت داره . وقتی تو عاشق کسی باشی ، دوست داری اون طرف یکی دیگه رو بیاره جات ؟ نه جان من دوست داری ؟؟؟ خدا دوست داره اول عاشق خودش بشی ، بعد افراد دیگه رو دوست داشته باشی

بانو جان من نیتم ناراحت کردن شما نبود . اگه با نوشته ام باعث شدم ناراحت بشید اول از همه عذر خواهی می ...

مثلا من الان شناختی ندارم از خدا که بخوام اونجور دلبسته یا عاشقش شم و فقد سعی میکنم از راه نشونه هاش روی زمین ستایشش کنم برای مثال عشقی که میگین رو سعی کنم چون بهم داده طوریکه خودش گفته عمل کنم و دوست داشته باشم

ایا در این صورت بازم میگیره و میگه من؟ 

کاربری دست دونفره دوستان😊🙏🏻

بانو جان من نیتم ناراحت کردن شما نبود . اگه با نوشته ام باعث شدم ناراحت بشید اول از همه عذر خواهی می ...

میشه منبع این صحبتتون هم بگین؟ 

"به قدری وابسته و دلبسته یوسف شدن که اون رو استعفرالله با خدا مقایسه می کردن !!!!" 

کی گفته:)؟چرا خدا رو بد میکنید آخه .خدای ما مهربون‌ تر از این حرفاست .خدای ما راضی به رنج و عذاب بند ...

سلام عزیز جان متن رو درست نخوندید ♥️ شایدم لحن و بیان من اشتباه بوده ...

نتیجه کلی این تاپیک این هست که ما باید به خدا برسیم. 

بله دقیقا🙏منم حرف شمارو قبول دارم

خدا تو قرآن گفته من هیچ بنده ای رو عذاب نمیدم ، 

ولی قبول داری؟ ما بنده ها خودمون باعث عذاب خودمون میشیم ؟؟؟ و این عذاب از چیه بنظرت خواهر من ؟؟؟ 

از اینه که یکسری چیزهای دنیایی، بجای خدا تو ذهنمون جا گرفتن !!! حالا ینفر پول رو پرستش میکنه ینفر عشق زمینی‌ش رو پرستش میکنه و .... و .......

بنظرت دختری که عمیقا عاشق یه پسری میشه و اون پسر ولش میکنه و میره ، خدا عذابش داده یا خودش؟؟؟؟

هدف کلی و نیت من این بود که بگم 

معشوق هاتون رو اولویت بندی کنید . یعنی اول خدا .. بعد بقیه 💗♥️💗

درست می‌فرمایید ایشون هم به نظر بنده عقیدهٔ درستی رو بیان کردند اما لحن بیان باعث سوء برداشت برای خی ...

نظر شما لزوما درست نیست دختر گلم💖

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
چرا اتفاقا😁دنیا رو هم برای خدا و به عشق خدا بخوایم و وسیله ای ببینیم برای رسیدن به خود خود خودش🤍او ...

آفرین دقیقا، استارتر جوری بیان کردن انگار اگه یکی رو خیلی دوست داشته باشی، خدا نعوذبا... ناراحت میشه و طرف رو ازت میگیره :/ خب این چه حرفیه، آدم میتونه جفتش رو داشته باشه، خدا آدم ها جفت آفریده و نمیاد بخاطر دوست داشتن کسی ازت بگیرتش، 

مگه حدیث نداریم که:

امام صادق(ع) می‌فرماید: «گروهى نزد رسول خدا(ص) آمدند و به آن حضرت گفتند: مردمانى را می‌شناسیم که در برابر یک دیگر به سجده می‌افتند. پیامبر(ص) فرمود: اگر سجده بر غیر خدا جایز بود، به زن فرمان می‌دادم که شوهر خویش را سجده کند»

شما میتونی هم عاشق خدا باشی هم عاشق بندش همین بندشم روحی از خدا توشه و اگ دوسش داری ینی تیکه از وجود ...

افرین منم موافقم . اصلا خود خدا بهت اجازه میده که عاشق اون بنده اش بشی عزیز دلم.ولی باید اولویت بندی معشوق داشته باشی . یعنی اول خدا ، بعد اون بنده .تا الان چه قدر رو بنده های خدا حساب کردیم ؟؟؟‌ یجوری باید عاشق خدا بشی که اگه یه شخص یا چیزی رو تو دنیا از دست دادی ، بدونی خدارو داری و دلت قرصه رفیق♥️😍