2777
2789
عنوان

عاشق هر کسی به غیر خدا بشی 🥲خدا ازت می‌گیردش

| مشاهده متن کامل بحث + 1724 بازدید | 105 پست
فکر نمیکنم خدا اینجوزی ک اینا میگن باشه

اره دقیقا. 

قطعا خدا از دل کاملا اگاهه و اینقدر بی رحم و سنگدل نیست بگه چون منو اون اندازه دوست نداری یه تیکه از وجودتو ازت میگیرم.

خیلیا باید یه مسیری رو طی کنن تا به خدا رو بشناسن و بعد بهش علاقه مند شن و عاشقش شن 

کاربری دست دونفره دوستان😊🙏🏻

حال ادمو بهم میریزه این حرف که بچتو ازت میگیره چون خدارو فراموش کردی یا اون اندازه دوسش نداری چه حرف ...

واقعیت همینه‌.

وبه نظر من اصلا قشنگ نیست. 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤دوری از تو برایم جهنمی ساخت که دیگر نای بلند شدن ندارم.
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چاره چیه بانو؟من یه نفرو ۸_۹ ماهه دوست دارم اصلا نمیشه که نمیشه با هم باشیم.

خوشگلم..... باید رها کنی ... باید دل ببندی 

مگه نمیخوای بهش برسی ؟؟ مگه نمیخوای به همه چی برسی؟؟

خودتو بده دست خدا...

باید به این باور برسید " انک علی کل شی قدیر " 

خدا بر هر چیزی تواناست

یعنی خدا میتونه در عرض یک ثانیه تو رو به اون چیزی که می خواهی برسونه. چرا نمی رسونه ؟؟؟

چون میخواد یاد بگیری وابسته نباشی ... وابسته بودن ضعفه ... تو خوشحالیت رو گره زدی به بودن با ینفر... زمانی که تونستی بدون اون خوشحال و راضی باشی... خدا یا اون آدم رو ، یا یک نفر صد برابر بهتر از اون ادم رو قسمتت میکنه. فقط باشی راضی باشی و رها کنی😉♥️

یه صلوات میفرستی برای سلامتی و ظهور امام زمان  ؟ :)❤️ دمت گرم🫀

دقیقا دقیقا عین همینه همسرم خدای من روز مین بود ازم گرفتش!امسال عید سرخاکش بودم درحالیکه هرسال دست تودست هم کنارهمض

همسرم از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️

خداروشکر ♥️ درستو بگیری خدا یجور دیکه برات جبران میکنه😉

من دقیقا همین رو با بند بند وجودم تجربه کردم. همیشه دنبال کسی بودم که عاشقم باشه، منم عاشقش باشم. پدر و مادرم عجیب فرق میذاشتن و من رو تحقیر می کردن

عاشق شدم ازدواج کردم، چنان بی محبتی دیدم، باور نکردنی

اینقدر اذیتم کرد که پناه بردم به خدا و بعد یه مدت دیدم فقط خدا از ته ته دل عاشقانه و من باید فقط عاشق خودش باشم

خوشگلم..... باید رها کنی ... باید دل ببندی مگه نمیخوای بهش برسی ؟؟ مگه نمیخوای به همه چی برسی؟؟خودتو ...

درسته ممنون❤️

یه صلوات برای خواسته دلم میفرستی🌿✨️.                       کوتاه بگم؛ جاتو به سایتم نمیدم،چه برسه به آدمیزاد!:)🤍️ ♡k_m♡         تا وقتی خدا هست💛 ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱️ 
بیشتر ادمو متنفر میکنین از خدا

فکر می‌کنم سوء برداشت شده عزیزم 

اتفاقا اگه عشق زمینی هم داریم باید سعی کنیم تبدیلش کنیم به عشقی که برای رضای خداست و در طول رضای خدا باشه

اون عشقی که باعث میشه از خدا غافل بسیم و حواسمون پرتش بشه اشتباهه وگرنه عشقی که خدایی باشه اصل عشق هست🌺🫂

نه خدا نمیگیره

ولی حرفت حقِ

نباید دلبسته چیزی بشیم طوری که از خدا بیشتر دوستش داشته باشیم، مثلا به خاطر بچه مون یه کار واجب رو بذاریم کنار یا یه کار حرامی انجام بدیم چه مال و اموال، چه همسر چه فرزند، چون همون میشه باعث دردسر میشه

درست نخوندی فک کنم، میگه هیچ چیزی و یا هیچ کسی رو جای خدا قرار ندین و بت نکنید واسه خودتون

اتفاقا درست خوندم عزیزم 

این حرف شما درست تره ایشون میگن هرکسی که واقعا عاشقش باشین از تموم قلبتون خدا ازتون میگیرتش چرا بیشتر دارن تنفر رو توی دلمون میکارن

کاربری دست دونفره دوستان😊🙏🏻

اگر اینطوره چه خدای ترسناکی

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

بیشتر ببینید
جفتش رو بخوای نمیشه؟

فَمِنَ النَّاسِ مَن يَقُولُ رَبَّنَا آتِنَا فِي الدُّنْيَا وَمَا لَهُ فِي الْآخِرَةِ مِنْ خَلَاقٍ

وَمِنْهُم مَّن يَقُولُ رَبَّنَا آتِنَا فِي الدُّنْيَا حَسَنَةً وَفِي الْآخِرَةِ حَسَنَةً وَقِنَا عَذَابَ النَّارِ

أُولَـٰئِكَ لَهُمْ نَصِيبٌ مِّمَّا كَسَبُوا ۚ وَاللَّهُ سَرِيعُ الْحِسَابِ

چرا اگر درست دعا کنیم، مثل دعای قنوت 

رَبَّنَا آتِنَا فِي الدُّنْيَا حَسَنَةً وَفِي الْآخِرَةِ حَسَنَةً وَقِنَا عَذَابَ النَّارِ