2777
2789
عنوان

استخاره در ازدواج

145 بازدید | 24 پست

دوستان من چنددقیقه پیش یه پستی دیدم توی اینستا که یه اقای روحانی دربرنامه ی سمت خدا طریقه ی استخاره ای رو اموزش میدادن منم برای ازدواجم اونو انجامش دادم با کسی که قراره بیاد خواستگاریم و میشناسمش همه چیزش خوبه اما فعلا خونه نداره وهمین باعث شد که استخاره کنم ببینم ایا خوبه که منتظرش بمونم صبرکنم یانه؟ بد اومد. چیکارکنم به نظرتون؟ اصلا استخاره ام درست بوده یانه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید خواهرها

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شرایط استخاره ازدواج متفاوته،مثلا شمااونو دیدید اون شما رو دیده و... از کسی که بلده سوال کنید ببینید ...

بله دیدمش میدونم ازهرلحاظی خوبه فقط فعلا خونه نداره و بهش زمان دادیم که تهیه کنه میخواستم بدونم صلاحه که صبرکنم یانه؟ شما نظرتون چیه

اعتقادی به استخاره ندارم،ضمن اینکه در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیستاگر شرایطشون مناسب هست و دارای شخ ...

خودمم این حس رو دارم کاش اینکارو نمیکردم که به تردید بیفتم الان. خیلی حس بدی دارم میگم نکنه دارم اشتباه انتخاب میکنم 

عزیزم میگن برای ازدواج استخاره نگیرید

باعقلتون برید جلو

یه مشاوری داشتم یه شماره داد گفت استخاره هاش درست درمیاد

زنگ زدم گفت برا هرکاری میگیریم بجز ازدواج

ازدواج باید تحقیق کنید و با عقلتون تصمیم بگیرید

پشت هر کاربری یه قلب هست❤