2777
2789
عنوان

بنظرتون شرم اوره که پریودی رو کسی بدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 73 پست
آره ، کاش بشه فرهنگ سازی کنیم 👌🏻

متأسفانه حالا حالاها با این مملکت قرار نیست همچین اتفاقی بیوفته:) مملکتی ک جای زن رو توی تخت مرد و اشپزخونه میدونن هرچند الان خیلیییی اوضاع بهتر شده

لایک کردن پست شما ب معنی پسندیدن نیست، ب این معنیه ک پستتونو خوندم.. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متأسفانه حالا حالاها با این مملکت قرار نیست همچین اتفاقی بیوفته:) مملکتی ک جای زن رو توی تخت مرد و ا ...

از ی جامعه کوچیک میشه شروع کرد مثل مدرسه ، مثلا معلما یا معاون خیلی می‌تونه تاثیر بزاره

بد نیست ولی من خودم زیاد خوشم نمیاد بدونن یعنی راحت نیستم با اینکه اونا کاملا براشون عادیه و اینطوری نیست که یچیز بد بدونن ولی خب بازم خودم راحت نیستم ترجیح میدم ندونن

متأسفانه حالا حالاها با این مملکت قرار نیست همچین اتفاقی بیوفته:) مملکتی ک جای زن رو توی تخت مرد و ا ...

بچه‌های نسل جدید خیلی تغییر کردن من خودم فرهنگیان میخونم رشته امور تربیتی ، الان مثل قبل نیستن امیدوارم برا  نسل جدید فرهنگ سازی بشه 

نه بابا دیگه کی ختنه سوران میگیره،خدا رو شکر ور افتاد

آره واقعا ولی پنهانشم نمیکنن حتی بچه رو تشویق میکنن اسباب بازی میخرن براشون 

حالا الان دوره زمونه بهتر شده اون موقع که من پریود شدم صبح از خواب بیدار شدم یه شلوار سفید پام بود دیدم خون صورتی رنگی ریخته روش تا زانوهامم اومده 

البته نترسیدم چون قبلا تو مدرسه بهمون یه چیزایی گفته بودن ولی مامانم ابدا نمیگفت مثلا میخواست من پررو نشم 

خلاصه شلوارمو دیدم اومدم گفتم مامان این چیه؟ پریود شدم؟ دیدم جلو دماغشو‌ گرفت انگار جسد متعفن ببینه گفت اه اه برو تو انباری پشت فلا وسیله نوار هست بردار شلوارتم بشور 

همین باور کن بدون یک کلمه اضافه 

اونوقت همین مامان برادرمو برا ختنه برد پیش متخصص بدون درد و خونریزی ختنش کردن یه ماشین بزرگ براش خریدن و یه جشن بزرگ هم گرفتن کلی اسباب بازی تو اون جشن گیر داداشم اومد 

لعنت به این جنسیتی که ما داریم

آره واقعا ولی پنهانشم نمیکنن حتی بچه رو تشویق میکنن اسباب بازی میخرن براشون حالا الان دوره زمونه بهت ...

منم ی بار مسافرت می‌رفتیم لباسم آبی بود لک شده بود مامانم اینقدر بد رفتار کرد هیچ وقت یادم نمیره 

همیشه استرسش برام مونده 

نه اصلن چرا بد باشه 

یه سری از خانوم ها هستن میرن خرید نوار 

یه جوری اینو نی زارن تو پلاستیک مشکی و قایمش می کنن که انگار مواده بدم نیاد از این جور ادما 

مگه چیه خیلی هم چیز نرمالیه 

خداروشکر نسل جدید داره بهتر با این موضوع برخورد می کنه 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

ببین همین که شما این تاپیکو زدی و همه بهت حمله نکردن نشون دهنده پیشرفت فرهنگ جامعست خداروشکر الان خیلی بهتر شده قدیم انگار جنایت میکردیم پریود میشدیم

منم ی بار مسافرت می‌رفتیم لباسم آبی بود لک شده بود مامانم اینقدر بد رفتار کرد هیچ وقت یادم نمیره همی ...

خودم یه پسر دارم دختر ندارم ولی اگه روزی خدا بهم لطف کرد دختر داد اون جوری باهاش رفتار میکنم که آرزوم بود مامانم باهام بکنه 

اولین پریودیشم براش کادو میگیرم و کلی رسیدگی میکنم قربونش برم

خودم یه پسر دارم دختر ندارم ولی اگه روزی خدا بهم لطف کرد دختر داد اون جوری باهاش رفتار میکنم که آرزو ...

دقیقا من که مجردم ، ولی دلم میخواد تو مدرسه ای که قرار برم معلم بشم همه بچه‌ها باهام راحت باشن دغدغه این چیزا رو نداشته باشن