2777
2789

سلام نماز و روزه آتون قبول درگاه حق

من چندماه پیش طلاهامو بخاطر لجبازی فروختم الان بشدت پشیمونم همش یاد این حدیث می افتم که لجبازی اولش نادانسته آخرش پشیمونی 

راستش می خوام بگم کسی مثل من بوده که فروخته باشه طلاهاشو بعد قیمت بره بالا پشیمون بشه

منم مثل خودت از روی بی عقلی فروختم..هیچ برنامه ای نداشتم براش الکی جوگیر شدم بفروشمش...۱۰۰ گرم ۳۵ ملیون 

میخام سکته کنم وقتی یادشون میفتم کاش الان بودم راحت ی ماشین میذاشتیم باشون😪😔

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منم مثل خودت از روی بی عقلی فروختم..هیچ برنامه ای نداشتم براش الکی جوگیر شدم بفروشمش...۱۰۰ گرم ۳۵ مل ...

اره واقعا گاهی دارم کار خونه می کنم یادش می افتم یک آن داد میزنم قلبم درد می کنه بچه هام میگن چی شده کاری داری منم باحالت درمونده میگم نه کاش بابات رواعصاب من نمی‌رفت و من این حماقت نمی کردم

اره واقعا گاهی دارم کار خونه می کنم یادش می افتم یک آن داد میزنم قلبم درد می کنه بچه هام میگن چی شده ...

حالا واسه چه کاری فروختی؟گرمی چند بود‍؟

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔

به خدا می گم خودت دلمو آروم کن شب قدر قرآن باز کردم آیه ای اومد که می گفت هرچی بهتون دادیم امتحانه بازم آروم نشدم یادمه سال ۸۳ مشهد خونه داشتیم بابام فروخت دوهفته بعد بدون اینکه خونه بخره قیمت خونه ها چند برابر شد مستاجریم تا الان البته با این تفاوت که من الان قم هستم و پدرو مادرم هم فوت شدن 

خداسلامتی رو ازمون نگیره میترسم آخرش دیونه بشم

واسه اینکه آقامون بیخیاله مشکل آب خونمون رو حل نکرد من وسواسی کمی دارم آب نباشه قاطی می کنم طلا هامو گرمی ۳و ششصد خریدم الان .....زیاد نبود دوتا انگشتر بود ۴تا النگو گرمش رو یادم یست ولی پنجاه تومان شد

به خدا می گم خودت دلمو آروم کن شب قدر قرآن باز کردم آیه ای اومد که می گفت هرچی بهتون دادیم امتحانه ب ...

ببخشید میدونم بی ربطه

ولی چون متناسب با نیتت قرآن جواب داده

برای منم باز میکنی 

هر وقت حوصله داشتی

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.