2777
2789

مامانم اینا هم میگن خیلی بزرگه 

ولی خیلی خوشگله رنگ شو هم دوس دارم 

همه میگن مدل کوچیکه رو بگیر ما بزرگه رو گرفتم 

بنطرتون زشت نیست 

خونمون ویلایی است ولی قرار نیست تو حیاط بزارمش 

بنطرتون بفروشمش یکی کوچیک تر بگیرم 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه گلم چرا بفروشی کوچیک بگیری یکی میاد خونتون کفش هاشو بزاره تو جا کفشی یا خودتون کفش مجلسی ندارید مگه کفش راحتی کفش پیاده روی کفش بیرونی ۵ جفت کفشم نفری داشته باشید ببین چقدر میشه

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  

این شکلیه 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید

ن گلم ما کوچیک داریم اصلا هیچی توش جا نمیشه نهایت تهایت پنج تا کفش اصلا بدرد نمیخوره همین بزرگ خوبه اصلا عوضش نکن لطفا 

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺
کوچیک اصلااا خوب نیست کلی کفش آواره میمونه

یه اتاق دارم و یه پذیرایی که دوتا ۱۲فرش میخوره

اینو قسمت در وردی پذیرایی بزارم زیادی بزرگ نشون نمیده یه جوری نیست ؟

بیشتر ببینید
ن گلم ما کوچیک داریم اصلا هیچی توش جا نمیشه نهایت تهایت پنج تا کفش اصلا بدرد نمیخوره همین بزرگ خوبه ...

باشه گلم مرسی بخاطر نظرت 

خیالم راحت شد ♥️

بیشتر ببینید