2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برید زیر یه سقف بدتر میشه .هر چی توی نامزدی دیدی زیر یه سقف یه بهش اضافه کن .مثلا مهروبونه زیر یه سق ...

الان خونه خودمم چون شهر دیگه س خونمون شروع کردیم به زندگی .مهربونه باهام خیلی بوس و بغلم می‌کنه وابسته عاطفی هست بهم ولی خب اگه زبون نریزم اگه حرفای بد بزنم عصبی میشه تهشم که باهم کشتی میگیریم می‌خندیم تموم میشه اینجوری نیست بد باشه خسیس هم که خرج خونه زندگی می‌کنه خدایی ولی خب ولخرج نیست حقیقت 

چرا

نمیدونم

از دوسه ساعت پیش تا بحال بی دلیل دلم‌گرفته

به جای کوچیک کردن دیگران ، خودت بزرگ شو ، به جای نشستن و حسرت خوردن ، بلند شو و برای آرزوهات بجنگ...🤍✨️آقایون ریپلای نکنید لطفا.

نمیدونم چی بگم.دارم از اینجا فرار میکنم.البته اگه ویزام بیاد

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

الان خونه خودمم چون شهر دیگه س خونمون شروع کردیم به زندگی .مهربونه باهام خیلی بوس و بغلم می‌کنه وابس ...

به نظرم میاد بیشتر دوست داره ازش حساب ببری و حرف گوش کن و مطیع باشی دربرابرش یعنی اگه توی روش وایسی سریع میخواد حالتو بگیره

چرا

خیلی دلیل داره 

واقعاً دیگه نای ناله و زاری ندارم 

فقط می‌تونم بگم حالم بده 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐