2777
2789

منظورم پس انداز مخفی هست 

ماهی چقدر بتونه کنار بذاره خوبه ؟ 

اگر راهنمایی من برات موثر بود برام دعا کن به شغل و رتبه ای که میخوام برسم . متشکرم عشق بهت .

دوستان این تاپیک را برای کسی دارم میزنم و جوابها رو میدم بخونه   من همسرم اصلا بیشتر از خرج خونه نمیده بهم 

ایشون خونه داره و میخواد بدونه مثلا ماهی چقدر بتونه مس انداز مخفی داشته باشه خوبه ؟    درآمد همسرشم معمولی هست 

اگر راهنمایی من برات موثر بود برام دعا کن به شغل و رتبه ای که میخوام برسم . متشکرم عشق بهت .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگی به پولی که ازشوهرت میگیری داره من قبلا با ۳۰۰تومن هم ۱۰۰ تومن پس اندازکردم

مآهی ۳۰۰ هزار تومن ؟

بستگی به درامد همسرتون داره دخل و خرجتون رو ببرسی کن بقیه شو بزار پس انداز

عدد بگید لطفا مثلا ماهی چقدر خوبه ؟

اگه میخواد پس انداز کنه هر پولی که همسرش بعنوان خرجی خودش میده نصف کنه و بذاره پس انداز و سعی کنه با نصفه ی دیگه ش تا آخرماه سر کنه و از پول پس اندازش خرج نکنه

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

تا چند ماه پیش جمع میکردم بعد مسافرتی چیزی میرفتیم 

الان قسطامون زیاد شد نمیتونم جمع کنم بزارم کنار چه پولی که خودش بده چه خودم کاری کنم پولشو میدم زودی یه قسط بزنیم غنیمته کمتر بشه

💔🌱

هر چقدر حتی ۱۰۰ هزار تومن

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بیشتر ببینید
من مخفی نمیتونم همه چی میگم

چقدر خوبه بنظرتون ؟ عدد بگید لطفا 

عدد بگید لطفا مثلا ماهی چقدر خوبه ؟

مثال میزنم یه نفر ماهی 25 میلیون حقوق میگیره 10 تومن پول اجاره و قسط و اب و برق و گاز و... 

10 تومن خرید خوراک هر ماه خونه 

5 تومنی که میمونه حداقل 3 تومن پس انداز 2 تومن هم بزار برای تفریح و پوشاک و...