2777
2789

من دنبال مردی بودم که  داری فرزند باشه با بهترین  حالت  مردی اومد خواستگاریم که   همونی میخواستم تازه از سرمم زیادی بود پولاش ـ بلخره    اون طرف رو انتخاب نکردم ولی پسر همسایه رو انتخاب کردم ـ ولی پسر همسایه   مطلقه بدون بچه  اما من بچه دارم 

چند مدته با همیم   وقتی کنارش هستم مدام میخاد  دستم رو پاهاش باشه و دوست داره منو زیاد مدام دوست داره منو ببوسه و میگه دارم با عقلم کار میکنم 

مثلا میگم هنوز مسخص نیس ازدواج ما دوتا  زود عصبی میشه ک چرا ازدواج نکنیم چرا  و خبر داره که  من کلی خواستگار   دارم

زندگی قبلیش خیلی اذیت  شده و همسرش بهش خیانت کرده   وقتی بچه بوده  مامانش فوت شده و زیر دست زن بابا  بزرگ شده زن باباش هم شیر زن و خانوم  خوب و عالی هست   نه مادر داره نه بابا   بنظرتون مرد خوبیه برام؟

متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

بیشتر ببینید

با همین مشخصات میخوای تصمیم‌بگیری یه عمر باهاش زندگی کنی؟

اصلا مشاور و غیره رفتن برات مطرح نیست؟

خبر داری دیگه...توی ازدواج دوم احتمال شکست خوردن خیلی بالاتره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم اون مردبچه داربهتره چون پسرهمسایه راجبه بچت مرددبودالبته بااحترام به انتخابت

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه