2777
2789
عنوان

خاله شوهرم فوت شده بابام نمیذاره برم

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 58 پست
بخدا گیج شدم نصفی میگن باید بری نصفی میگن نباید بری من خودم خیلی مردم دار هستم برای پرسه ی غریبه هم ...

اولا چون شهر دیگه است ازت توقع ندارن و بعد اینکه بعنوان یه تازه عروس اگه بری هنوز عروسی نگرفته حرف و داستان ها شروع میشه، برای دردسر عجله نکن. 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چی بگم به شوهرم اخه

ببین دور از جون حالت چیزبش بشه شوهرت نیاد بده؟ اگر براتون بد نیست و مهم نیست برات و ناراحت نمیشی نرو

ولی اگر به دل میگیری باید بری 

من نامزدم با خالمینا عین مامانم راحته انگاری مادرشن و توقعاتی هست بینمون

وقتی تعلیقم اینجام😒🦖 

اگه پدرت اینقد بی منطقی میکنه یا پدرت یا مادرت برن باهات.الان زمان اینجور فکرای پدرت نیست از یه طرف هم پدرته نباید به خاطر خاله شوهرت بهش بی حرمتی کنی .نهایتش از شوهرت ومادر شوهرت عذر خواهی کن وعلت نرفتنتو بگو

توی خانواده ما این طور مواقع رسم هست نه تنها شما باید برید بلکه خانواده تون هم باید بیان برای خاکسپاری

به بابات بگو باهاشون نمیرم پاشو جمع کن با هم بریم 

به امید خدا در قدس سلفی خواهیم گرفت

حالا نری اتفاقی نمیفته، به نظرم بعنوان یه عروس جدید عجله نکن برای رفتن به جمع خانواده شوهر

قبل عقد که نامحرمن ، بعد عقد نرن و عجله نکنن . بعدا تو دادگاه ها زیاد وقت دارن همو بشناسن!؟ تو کدوم دوره به سر میبرید واقعا؟

به نظرم باید بری 

خیلی زشته نری

ازدواج برا همینه حس همدردی 

دور از جون اگه یکی از نزدیک های شما فوت کنه شوهرت نیاد واقعا زشته جلو خانواده آت

شوهرت هم الان همین حس رو داره

مخصوصا که خاله مادر دومه انگاری

بابات بزای هفت پشت غزیبه میره بعد میگه تو با شوهرت نسبتی نداری!

بابام ادم مردم داری نیست نه برای اشنا میره نه برای خودی و توقع داره منم نرم . ولی من خیلی مردم دارم پرسه و عذای کسایی رفتم که اصلا مرحوم رو یک بارم ندیده بودم