2777
2789

خیلی زشته این حرفا خودمم بدم میاد اما خیلیییی حرصم گرفته امروز ما یه جعبه شیرینیم گرفتیم دستمون براشون بردیم  میگفت ۱۸ تومن گوشت و آجیل و ....خریدم ما برای برادرشوهرم یه کفش خریدیم یک و دویست اون وقت اون ۱۰۰ تومن داده دست تنها عروسش 

نگید خوبه برای ما کمه بابای خود من یه تومن برای ما ریخته ۷۰۰ برای زن داداشم مادرشوهر خواهرم که یه زن بیوه اس ۲۰۰ داده دشتش اون وقت این...

خیلی سختمه میخوام منم نفری ۲۰۰ بزارم تو پاکت بدم دست مادر و خواهرش دوباره میگم کمه 

عیدی مگ هنوز می‌دید شما ما پول نداریم فوق عیدیمون خیلی لاکچری باشیم ۲۰۰ عه

🔆 ‌ ‌ ‌  ‌ ‌/ زیاد حرف میزنم به دل نگیرید تو دلم چیزی نی / ادم رکیم / تاپیک های با عنوانین نمیدونم واقعا ، نمیخوام بخوابم ، چی برمم ، حالم خیلی بده و ناراحتم ، پیانو یا ویولن ، بیاید بگید ، اگه کسی ، اون در هایی که ، بنظرتون چی برم ، یعنی چه مشکلي دارم ، بنظرتون از کجا ، لیزر ، اگه یکی ، فرق عشق با کراش ، کمکم کنین ، فیلم خارجی عاشقانه ، به این چی میگن ، کدوم رنگ چشم متعلق به من نیست مچ گیران عزیز .

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مگه شما به مادراتون عیدی میدین؟؟؟ 

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
بیشتر ببینید
عیدی مگ هنوز می‌دید شما ما پول نداریم فوق عیدیمون خیلی لاکچری باشیم ۲۰۰ عه

عیدی که بگیریم هم فوقش ۱۵۰ عه

🔆 ‌ ‌ ‌  ‌ ‌/ زیاد حرف میزنم به دل نگیرید تو دلم چیزی نی / ادم رکیم / تاپیک های با عنوانین نمیدونم واقعا ، نمیخوام بخوابم ، چی برمم ، حالم خیلی بده و ناراحتم ، پیانو یا ویولن ، بیاید بگید ، اگه کسی ، اون در هایی که ، بنظرتون چی برم ، یعنی چه مشکلي دارم ، بنظرتون از کجا ، لیزر ، اگه یکی ، فرق عشق با کراش ، کمکم کنین ، فیلم خارجی عاشقانه ، به این چی میگن ، کدوم رنگ چشم متعلق به من نیست مچ گیران عزیز .

بیشتر ببینید