2777
2789
عنوان

بابام بهم گفت😢

1440 بازدید | 83 پست

بابام بهم گفت الهی امشب بخوابی صبح بیدار نشی...از ته قلبم گفتم الهی آمین:)

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابای من انقد حرفا زذه اگه اینو بگه میخندم بهش

عصبی بوده ی چیز گفت

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!
بیشتر ببینید

بابای منم جدیداً عین زنا نفرین کردن یاد گرفته تا با داداشم دعواش میشه گاهی از این حرف‌ها میزنه.

روزهای اول من از حرف‌هاش میترسیدم ناراحت میشدم

💫 Que sera, sera 💫... هر سختی که توی زندگیت داری فقط ادامه بده، شب شاید تاریک و سرد باشه اما همیشه یه امیدی هست.

چرا مامان باباها اینجوری شدن همه خانواده ها سمی مثل مامان من 🫂🥲

عزیزم درکت میکنم💔😔

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

عزیزم، خیلی ناراحت‌کننده‌س وقتی کسی از ما اینجوری صحبت می‌کنه. 😢 احساساتت کاملاً قابل درکه و هیچ‌کس نباید اینقدر تحت فشار باشه. شاید بهتر باشه با بابات صحبت کنی و بهش بگی که این حرف‌ها چقدر برات سنگینه و چقدر نیاز به حمایت و محبت داری. ❤️

یاد بگیر که احساساتت رو بیان کنی و از دیگران بخوای که درکت کنن. تو ارزشمندی و حق داری که در کنار خانواده‌ات احساس آرامش کنی. اگر نیاز به صحبت بیشتری داری، من اینجا هستم. 🤗💖

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.........................................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙

بیشتر ببینید

الهی چ سخت:)🥺

کوردم:)                                                                ی دختر مغرورجذاب هسدم🤭😌                                 درخواست آقایون پذیرفته نمیشه:))                                                ۱۱/۷🖤🥀

بیشتر ببینید