من از الان مشخص کردم که واقعا قصدم چه درصدیه برای هر کتابی ولی نمیدونم چه ترازی بهم میده
درصدای مورد نظرم
اقتصاد۳۰
روانشناسی ۸۰
عربی ۱۵
فلسفه و منطق ۴۰
جغرافیا و تاریخ ۵۰
ریاضی ۱۰
فنون ۲۰
جامعه ۶۰
حالا شاید بالا و پایین بشن ولی در حد دانشی که دارم حدسم ایناست
فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
قشنگام لطفا دعا کنید من به عشقم برسم🥰🤲🏻💜 تیکر بارداری رو هدف روز کنکور زدم که همش نگاش کنم بفهمم زمانم کمه باید تلاشمو بیشتر کنم (باردار نیستم) اگه دعاکنید امسال قبول شم ممنونتون میشم 😍😍🥰🥰
سلام اسی منم دوازدهم انسانی ام اگر 60 درصد یازدهم دوازدهم رو کامل بگیرم و توی کنکور هر درسی رو 20 در ...
سلام گلم منم دوازدهم انسانی ام
گرفتن اون ۶۰ درصد خییییلی سخته باید همه کتاب رو ۲۰ بشی معدل یازدهم و دوازدهم دوتاش ۲۰ باشه واقعا سختهههه سوالات نهایی رو از کنکور سخت تر میارن
ولی اگه کامل ۶۰ رو بگیری کنکورم آره همون ۲۰ درصدم بزنی
قبول میشی
1
5
10
15
20
25
30
35
40
قشنگام لطفا دعا کنید من به عشقم برسم🥰🤲🏻💜 تیکر بارداری رو هدف روز کنکور زدم که همش نگاش کنم بفهمم زمانم کمه باید تلاشمو بیشتر کنم (باردار نیستم) اگه دعاکنید امسال قبول شم ممنونتون میشم 😍😍🥰🥰
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
سلام اسی منم دوازدهم انسانی ام اگر 60 درصد یازدهم دوازدهم رو کامل بگیرم و توی کنکور هر درسی رو 20 در ...
سلام گلم منم دوازدهم انسانی ام
گرفتن اون ۶۰ درصد خییییلی سخته باید همه کتاب رو ۲۰ بشی معدل یازدهم و دوازدهم دوتاش ۲۰ باشه واقعا سختهههه سوالات نهایی رو از کنکور سخت تر میارن
ولی اگه کامل ۶۰ رو بگیری کنکورم آره همون ۲۰ درصدم بزنی
قبول میشی
1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم تراز فقط واسه آزمون کنکوره؟یا معدل یازدهم دوازدهم هم تراز داره؟
نمراتم تراز دارن
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من حقیقتش کتابهای دوازدهمم نو نو هستن اصلا بازشون نکردم تا حالا نوبت اول سوالات رو معلما میدن بهمون ...
اگه با قدرت بخونی چرا که نه
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر همه درس ها 18 بشم و توی کنکور درس هاذو 20 درصد بزنم ترازم چقدر میشه؟من دوست دارم دبیر تربیت بدنی ...
والا دقیق نمیدونم از مشاور بپرس
1
5
10
15
20
25
30
35
40