2777
2789
عنوان

اگه به گذشته برمیگشتم رشته ای مث تجربی برنمیداشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 36 پست
عزمزمه اول میگی باهوش و درسخون که من هر دو بودمبله حق میگی ولی به هر حال برای همه این حس‌ها هست صرفا ...

عزیزم

منظورم از باهوش و درسخون،سمپاد بودنه

وگرنه اینکه یک مدرسه دولتی معدل بالا بباری دلیل نمیشه

اگر سمپاد باشی،تازه وارد گردو.نه رقابت میشی

اگر بتونی شرایط روحی و خانوادگی رو مدیریت کنی،میتونی به نتیجه فکر کنی

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تو درسی گه تو فنی خونده میشه رو با رشته ریاضی یکی میکنی ؟ ریاضی حسابان انتگرال و فیزیک و شیمی سنگین ...

ببخشید اشنایی نداشتم گفتم اگر ب این رشته ها علاقه دارید میتونستید برید 

±عاشق بودن رو با عزت نفس نداشتن قاطی نکنید دوستان، کسی که عزت نفس داره حتی اگه عاشق هم باشه ببینه طرف مقابل نمیخوادش رها میکنه. اینکه ول نمیکنین و ضعف‌های شخصیتیتونو پشت کلمه «عاشق» قایم میکنید خیلی بده.       بهم گفت:تو دختر خوبی هستی، اما...اصلا اجازه ندادم باقی جمله ش رو بگه!با لبخند نگاهش کردم و گفتم:اما چی؟ از من خوشگلتر چشمت رو گرفته؟! یا مثلا هنوزم توی حسرت نفر قبلی هستی و الان فهمیدی من نمیتونم جایگزین مناسبی برای اون باشم؟! اما چی هان؟ دختر خوبی هستم اما دلت جای دیگه س و اصلا هم گناهی نداری؟! یا مثلا دلت رو زدم و دوست داری افراد جدیدی رو تجربه کنی؟ دلت تنوع میخواد؟ تنوع طلبی؟ اما چی آقا؟! فکر کردی مثلا من دلم میشکنه اگر رک و راست بگی من رو نمیخوای؟! مرد باش بابا...! نترس! من حرفه ای زندگی میکنم. تو هر لحظه حق داری که من رو نخوای. منم جلوت رو نمیگیرم. چون بودن و موندنی که به خاطر خواهش و التماس باشه، مفت نمی ارزه. دیگه دوستم نداری؟! خب رک بگو. ناراحت نمیشم! من عزت نفس دارم آقا! و به لطف همین عزت نفس، در جواب هر رفتنی، یه جمله میگم: "به سلامت. آرزوهای قشنگ دارم برات." چی فکر کردی؟! که اگر بگی من رو نمیخوای، میگم نه تو رو خداااا بمون؟! نه بابا! من انقدر حقیر و آویزون نیستم. اینکه تو من رو نمیخوای، اصلا به این معنی نیست که من بدم یا چیزی کم دارم. من فقط توی سلیقه ت نیستم، همین...! مرسی که این مدت برام وقت گذاشتی. برو دنبال آرزوهات، اصلا هم به من فکر نکن، چون من واقعا ناراحت نیستم! ناراحت نیستم چون برات آرزو نبودم. من سهم کسی میشم که براش عین آرزو باشم. خوشحالم که زود فهمیدم برات آرزو نیستم. مراقب خودت باش خوشتیپ. خدانگهدار. اوه راستی! یه روز به خودت افتخار نکنی که من رو تجربه کردیا... اوکی؟! من خودم خواستم که باعث تجربه تو بشم... توهم فتح کردن من رو نداشته باشی! بای بای...🖤
بیشتر ببینید
ببخشید اشنایی نداشتم گفتم اگر ب این رشته ها علاقه دارید میتونستید برید الان رشتتون چیه

من ریاضی خوندم از ریاضی مهندسی کامپیوتر فارغ التحصیل شدم ارشدمم نصفه ول کزدم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

عزیزممنظورم از باهوش و درسخون،سمپاد بودنهوگرنه اینکه یک مدرسه دولتی معدل بالا بباری دلیل نمیشهاگر سم ...

والا خود سمپادیا با پول میرن من دخترخالم رفته نمونه دولتی با هزار تا کلاس و یک دوستی هم داشتم معدلش تو مدرسه ما از من پایین تر بود ولی با پارتی رفت نمونه دولتی

بگو بابای پولدار نه هوش و درسخون بودن همون معدل تو دولتی که تو نمی‌پسندید منو از بین ۱۰۰ نفر تو مدرسمون شاگرد اول دوم میکرد دیگه گیج که نیستیم بابامون پولدار نبود

من ریاضی خوندم از ریاضی مهندسی کامپیوتر فارغ التحصیل شدم ارشدمم نصفه ول کزدم

من ریاضیم 

بازار کار داره کامیپوتر برم؟امسال کنکورمه

±عاشق بودن رو با عزت نفس نداشتن قاطی نکنید دوستان، کسی که عزت نفس داره حتی اگه عاشق هم باشه ببینه طرف مقابل نمیخوادش رها میکنه. اینکه ول نمیکنین و ضعف‌های شخصیتیتونو پشت کلمه «عاشق» قایم میکنید خیلی بده.       بهم گفت:تو دختر خوبی هستی، اما...اصلا اجازه ندادم باقی جمله ش رو بگه!با لبخند نگاهش کردم و گفتم:اما چی؟ از من خوشگلتر چشمت رو گرفته؟! یا مثلا هنوزم توی حسرت نفر قبلی هستی و الان فهمیدی من نمیتونم جایگزین مناسبی برای اون باشم؟! اما چی هان؟ دختر خوبی هستم اما دلت جای دیگه س و اصلا هم گناهی نداری؟! یا مثلا دلت رو زدم و دوست داری افراد جدیدی رو تجربه کنی؟ دلت تنوع میخواد؟ تنوع طلبی؟ اما چی آقا؟! فکر کردی مثلا من دلم میشکنه اگر رک و راست بگی من رو نمیخوای؟! مرد باش بابا...! نترس! من حرفه ای زندگی میکنم. تو هر لحظه حق داری که من رو نخوای. منم جلوت رو نمیگیرم. چون بودن و موندنی که به خاطر خواهش و التماس باشه، مفت نمی ارزه. دیگه دوستم نداری؟! خب رک بگو. ناراحت نمیشم! من عزت نفس دارم آقا! و به لطف همین عزت نفس، در جواب هر رفتنی، یه جمله میگم: "به سلامت. آرزوهای قشنگ دارم برات." چی فکر کردی؟! که اگر بگی من رو نمیخوای، میگم نه تو رو خداااا بمون؟! نه بابا! من انقدر حقیر و آویزون نیستم. اینکه تو من رو نمیخوای، اصلا به این معنی نیست که من بدم یا چیزی کم دارم. من فقط توی سلیقه ت نیستم، همین...! مرسی که این مدت برام وقت گذاشتی. برو دنبال آرزوهات، اصلا هم به من فکر نکن، چون من واقعا ناراحت نیستم! ناراحت نیستم چون برات آرزو نبودم. من سهم کسی میشم که براش عین آرزو باشم. خوشحالم که زود فهمیدم برات آرزو نیستم. مراقب خودت باش خوشتیپ. خدانگهدار. اوه راستی! یه روز به خودت افتخار نکنی که من رو تجربه کردیا... اوکی؟! من خودم خواستم که باعث تجربه تو بشم... توهم فتح کردن من رو نداشته باشی! بای بای...🖤
بیشتر ببینید
اکثر کسایی که از دولتی قبول شدن یا سهمیه داشتن یا چندین سال پشت کنکور موندن

قبول دارم من یکی از آشناها یکی دو سال پشت موند پرستاری قبول شد

بیشتر اون جو رقابتیه راستش خود سمپادی سال آخر نمیرن مدرسه بیشتر  به کلاس ها و آزمون های خوب و کتاب و مشاوره و ساعت مطالعه

اکثر کسایی که از دولتی قبول شدن یا سهمیه داشتن یا چندین سال پشت کنکور موندن

حق میگی واقعا !!! 

اصلا شرایط تحصیل یکسان نیست 

بچه های مدارس دولتی عملا دارن درس میخونن که برسن یه رشته های درجه دو و سه و خیلی کم پیش میاد یکی از دولتی عادی برسه به پزشکی 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

من ریاضیم بازار کار داره کامیپوتر برم؟امسال کنکورمه

اگه بری بیرون کلاس و برنامه نویسی یاد بگیری و چند سالم کار اموزی بری اره اینده داره ولی حسابی باید سرمایه گذاری کنی یعنی هم هزینه کنی برا کلاسای خارج از دانشگاه هم وقت کافی بذاری برای کار اموزی کردن بدون حقوق 

درضمنمن نگفتم نمونهگفتم سمپادالان دیگه نمونه قبول شدن واقعا کار سختی نیست

بله کار سختی نیس که هزار قلم کتاب خرید رفت هزار تا کلاس دخترخالم چی میگی شما:/تو رویا زندگی میکنی 

من معدلم از اون دوستم بالاتر بود چطور اون قبول شد پس

حق میگی واقعا !!! اصلا شرایط تحصیل یکسان نیست بچه های مدارس دولتی عملا دارن درس میخونن که برسن یه رش ...

متاسفانه سیستم ما از بیخ و بن ایراد داره

بچه های دولتی با تمااام وجود زحمت میکشن که بشن زیردست پزشک و یک عمرر حسرت بخورن

تو همین نی نی سایت پرررره تاپیک پرستار و ماما و... ناراضی هست