2777
2789
عنوان

نزاشتم مادرم تحویل سال ببوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 2248 بازدید | 114 پست
نمی‌دونم شاید تلگرام هم داشته باشه اینستا داره ولی اونیکه بهم معرفی کرد ایتا رو گفت ولی فکر کنم تو ب ...

سعی میکنم پیداش کننم

مرسی از محبتت انشالله ک امسال غمی نباشه

هزچند با بغض و اشک شروعش کردم

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
بیشتر ببینید
اخ چون هلش دادم ناراحتم واقعا‌نمیدونم‌چشم شد یهو میخواستم اگ قهرم کنم میزاشتم بعد روبوسی😭

خشم سرکوب شده داری 

باید صبرت زیاد کنی و هروقت عصبانی میشی بنویس رو کاغذ بعد سبک‌تر میشی کاغذ بنداز دور 

کسی نتونه بخونه

با خودت بگو منک لازم نیست اینارو همیشه تحمل کنم دوسه سال نهایتا پس بیخیال رفتارشون

تو این مدت پول جمع کن ان شاءالله ی آدم خ خ خوب مناسب واست بیاد واست دعا کردم چون میدونم چقدر اذیتی عزیزم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سعی میکنم پیداش کننممرسی از محبتت انشالله ک امسال غمی نباشههزچند با بغض و اشک شروعش کردم

حتما نیست و نمیشه مطمین باش 

حتما این پیشنهاد من کار خدا و رزق خودت بوده 

مطمینم بری گوش بدی خیلی حالت خوب و قدی میشی 

پشتیبان هم دارن خانومن میتونی حذف بزنی سوال کنی 

حس می‌کنی رفیق داری 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
دختر عموم از قصد داشت راجب دختری ک نامزدیم بهم زده جلوم حرف میزد منم از دختره متنفرم داشت هی تعریفش ...

دختر عموت غلط کرد بلاکش کن

دوم اینکه چرا شماره رلتو اون عنترخانوم داره

سوم اون رل خاله زنکت نه سر یه هپچین چیز مسخره دعوا میکنه بنداز دور

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�
اینده خواهر منه خاله تو😂🥲البته من خاله هامم مثل‌خاله تو مادر خودم سمه

خیلی بده این تازه یکی بود از بین هزاران اینجور ادما داغون میکنن ادمو 😐😩

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

ما هم سالی یه بار روبوسی میکنیم خانواده سردی هستیم 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

منم داشتم‌طلاق میگرفتم مامانم جلوجلو ب خواهرم گفته این طلاق بگیره جهازشو ازش میگیرم میدم بتو حالا خو ...

دقیقااااا مادرا باعث میشن باهم بچه ها دشمن شن یا طمع کنن بهم دیگه حریص بشن

من اصلا پولی دستم نیس که برای عیدم خرید کنم

اول اسفند پدرم دومیلیون بهم داد برم متریال کارم بخرم

که کارم شد ضرر الان به همشون پول داد بمن نداد منم نخواستم

پدرم هی غر میزد ک نداشتم قرض کردم بازم قیافه گرفتن برام

من اینو جلو مادرم گفتم ک چرا اذیتش میکنین میبینن نداره 

حالام ک بتون داذ خرید نکردین هی پولا قایم میکنن میگین نداریم خواهر اخه اینجوریه هرچی بهش میدن دلش نمیخاد خرج کنه بعد هی ناز میکنه ک ندارم لباس بخرم باز. بهش میدن بازم نمیخره و هی قهر میکنه منم دلم برا پدرم سوخت گفتم اذیتش نکنین

مادرم بام دعوا کرد ک یجوری حرف نزن انگار خودت نگرفتی ازش

گفتم مگ خرج خودم کردم وسیله گرفتم همشم سوخت و ضرر شد من یه پفکم نخریدم باشون بخورم

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
بیشتر ببینید
ما هم سالی یه بار روبوسی میکنیم خانواده سردی هستیم

چرا ایقد احساسات توی خانوادهامون مرده

بیشتر ببینید
بیداره هنوز اره چون مریضه

خب حدقل ت برو اشتی

من ک خواستم برم دیدم خواهرم تو بغلشه نرفتم💔

بیشتر ببینید
خیلی بده این تازه یکی بود از بین هزاران اینجور ادما داغون میکنن ادمو 😐😩

من ک مادرم عاشق خانواذشه از مابیشتر دوسشون داره

اگه این چیزام بهش بگن ناراحت نمیشه ازشون

بیشتر ببینید
سلام گلم خووبی

نامزدت خوبه باهات اوکی شدی باهاش 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
بیشتر ببینید
دختر عموت غلط کرد بلاکش کندوم اینکه چرا شماره رلتو اون عنترخانوم دارهسوم اون رل خاله زنکت نه سر یه ه ...

فامیلیم هممون واس همی شمارش داره البته حضوری توی مهمونی نشونش داده

بیشتر ببینید
حتما نیست و نمیشه مطمین باش حتما این پیشنهاد من کار خدا و رزق خودت بوده مطمینم بری گوش بدی خیلی حالت ...

اگ رایگان باشه خیلی عالیه 

امیدوارم قلبمو از زیر این اوار نجات بدن

بیشتر ببینید
نامزدت خوبه باهات اوکی شدی باهاش

بالا گفتم دختر عموم بینمون خراب کرده 

قهریم 

دلم گرفته بود مادرمم اینجوری کرد

الان همش دارم گریه میکنم

ایقد سنگینه این عید

بیشتر ببینید