2777
2789
عنوان

میدونم اینجا همه طرفدار عروسن ولی به نظرتون کار عروسمون بد نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 9463 بازدید | 278 پست
تو نینی سایت اینو یاد هم دادن آخرشم همه به مشکل برمی‌خورن و هزارتاحرف و حدیثه بعد مهمانیاشون😄

خب قشنگ نیست اصلا

نمیگم بشینیم کف زمینو دستمال بکشیم ولی چیزی ازمون کم نمیشه یه کمک ریز بکنیم میز جمع بشه

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

از نظر خیلیا درست نیست ،از نظر اکثر آدما

خوب چقدر خوب که شما با اکثریت همراهی

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
خب قشنگ نیست اصلانمیگم بشینیم کف زمینو دستمال بکشیم ولی چیزی ازمون کم نمیشه یه کمک ریز بکنیم میز جمع ...

دقیقا منم موافقم.

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
اره دقیقا من خونه غریبه هم برم معذبم کمک نکنم

من هرجا برم کمک میزبان میکنم بنده خدا دعوتمون بکنه تدارک ببینه بعد دست به سیاه سفید نزنیم ،حق با شماست .

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

تو سایت چرت زیاد میگن همینا تا جاروی خونه طرفم میکشن اینحا ادعای فضل دارن 

ولی کمک کردن چیز بدی نیست وقتی مادر شوهر حالش خوش نیست حالا بخاطر ثوابش هم شده آدم کمک کنه چیزی از ملکه بودن کم نمیشه 

ملکه واقعی ملکه بودن توی شخصیتش ریشه کرده نه اینکه بشینه تماشا کنه یه خانومی که جای مادرش و بیمار زیر پاشو تمیز کنه

لطفا لایک نکنید .سپاس
منم گفتم شوهرم پا میشه بحای من یکی گف النگوهات نشکنه😂

میگفتی تو غصه النگوهای منو نخور

طفلکا براشون عجیبه زیادی عزت و احترام داریم

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
منم ب عنوان میزبان واقعا معذبم کسی بیاد تو آشپزخونه ام خودم ب کارام بیشتر میرسم تا وسی بیاد تو دست و ...

وای منم معذبم مهمون مباد تو اشپزخونه هرچی‌میگم کاری ندارم بازم اصرار دارن غذا رو نگا کنن یا کاری کنن بابا بشین سرجات😂

وای منم معذبم مهمون مباد تو اشپزخونه هرچی‌میگم کاری ندارم بازم اصرار دارن غذا رو نگا کنن یا کاری کنن ...

خب اونا شاید نمیدونن شما معذبی ب نشانه احترام میام کمکتون کنن

لطفا لایک نکنید .سپاس