2777
2789
عنوان

توبامن چیکار کردی عوضی😭😭😭زندگی ازمن گرفتی کارم شده گریه

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 59 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چون به دین اسلام عمل نکردی اونجا ک گفت شیطان تو را به لذت های زودگذر دعوت میکنند درحالی که یکموقتی ل ...

اره حق با توعه ولی بعصی کمبودها که زندگی ادم داره باعث میشه به ی ادم اشتباه وابسته بشه حال اسی هم مطمینم بعد چند وقت خوب میشه

عزیزم بهش فکر نکن ، باور کن درکت می کنم ، منم خیلی حالم بد بود خیلی ، آرزوی مرگ می کرد ، باور کن میگذره ، آدم بهتر وارد زندگیت میشه ، یادت میره ، من میگفتم یعنی میشه من اونو یادم بره ، باور کن دانشگاه رفتم درگیر درس و با دوستام بیرون می رفتم کم کم یادم رفت ، عزیزم تو هم یه روزی یادت میره ، فقط باید خودتو زیاد سرگرم کارهای مختلف کنی ، روی پیشرفتت کار کن به خودت برس ، با دوستات زیاد بیرون برو ، هر چی ازش داری پاک کن، الان که به گذشتم فکر می کنم واقعا میگم حیف اشکایی که براش ریختم ، حیف حرص ها و استرس هایی که کشیدم ، الان برای من مهم نیست مرده یا زنده ، وقتی به خودت بیای و روحیت عوض بشه آدم های بهتری وارد زندگیت میشند ، دیگه دختر بی تجربه و خام نیستی با هر کسی دوست نمیشی ، یه روز یه پسر وارد زندگیت میشه که اینقدر بهت محبت می کنه که همه ی اون اذیت هایی که شدی جبران میشه 

منم امشب دلتنگم

تو خیلی با ارزشی دختر ❤    در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه می‌گویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم 

بیشتر ببینید
دعاکنبدبرام ۴سال عمرم رفت وابسته شدم خدالعنتش کنه

عزیزم درکت میکنم حالت خوب میشه مطمین باش کارما جوابش میده توهم از این تجربه تلخ درس بکیر فدات شاعر میگه گوهر خودرا مزن بر سنگ هر ناقابلی صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

خیلییی حالم بدههه خیلیییی ناندارم خدایاا

حق داری عزیزم

حق داری مدتی گریه کنی و حال بد رو تجربه کنی

طبیعی ام هست

نمی‌خوام انگیزه الکی بدم و بگم باید شاد باشی و بخندی و...

من خودم هم این شرایط رو تجربه کردم یه جورایی..

ولی حق نداری زندگی و آینده تو بخاطر یه آدم بی ارزش که لیاقت احساس و عشق تو رو نداشت نابود کنی🥲🫂