2777
2789
یعنی چی ب سختی منظور از سختی چیه

کش میده تایمشو

کد دعوت من :OYVQGONطلاین رو سرچ کنید (معتبر هم هست )اگر خواستین با کد دعوت من اضافه شید چون در این صورت هر دومون ۷ سوت طلا هدیه میگیریم .مرسی🤍

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نه خدا رو شکر 🤣🤣مرسی که حدس زدی برام عزیزم 🩷🩷

😂😂علی دارع؟

قربونت اخه حس نیستم 🤍🤍

کد دعوت من :OYVQGONطلاین رو سرچ کنید (معتبر هم هست )اگر خواستین با کد دعوت من اضافه شید چون در این صورت هر دومون ۷ سوت طلا هدیه میگیریم .مرسی🤍

ای دهنت سرویسسسس🤣🤣🤣 اره علیه اسمش😂😂

روش کار کنم بهتر میشه پس😂

اهل کجا ک نمیتونم بگم ولی یکم دوریم ۲۰و۲۱

جدی نیست چندان ولی شاید بعدا جدی بشه فاصله دارین زمانی یعنی مدتی دور میشین ولی بنظر ممکنه حتی خیانت کنه زیاد بهش دل نبند تلاش زیادی میخواد جذبت بشه درباره مسخره کردنم اون حتی یادش نیست حرفاشو و سطحی میبینه فکر میکنه اصلا حرف بدی. نزده تو حساسی 

بگو ببینم، به نظرت بهش میرسم ؟

اره ولی طول میکشه بنظرم ، ان شاالله که برسی عزیزم