2777
2789
گلم اقای موحد روم نظر داره؟

کم و بیش 

بچه ها من حسم قوی نیست

کد دعوت من :OYVQGONطلاین رو سرچ کنید (معتبر هم هست )اگر خواستین با کد دعوت من اضافه شید چون در این صورت هر دومون ۷ سوت طلا هدیه میگیریم .مرسی🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کمیل فکر جدایی هست؟دودله؟اخرش زندگیشون چی میشه؟

بنظرم ادامه پیدا میکنه رابطشون

کد دعوت من :OYVQGONطلاین رو سرچ کنید (معتبر هم هست )اگر خواستین با کد دعوت من اضافه شید چون در این صورت هر دومون ۷ سوت طلا هدیه میگیریم .مرسی🤍

اخه منو ک ندیده چجوری روم نظر داره

خب من هر چی حس کردم گفتم ، حسمم قوی نیست 

سمتش میره؟اخه چندبار رفته

ممکنه ، ولی شاید هم نره 

موحد برای ازدواج روم نظر داره؟ گلم

گفتم حس میکنم کم‌و بیش عزیزم 

ولی شما گفتی ندیده شمارو 

سلام .توی این ایام ماه مبارک و شبهای قدر ، لطفا برای شفای محمدصادق و خواهرش یه دونه صلوات بفرستید یا دعا کنید. اگه اهل نماز شب هستید موقع نماز شب دعاشون کنید .خیر دنیا و آخرت ببینید

در زمان حضرت موسی (ع) یک زن پاک سرشت نزد حضرت موسی (ع) آمد و به او گفت: ای پیامبر خدا برای من دعا کن که خدا به من فرزندی صالح عطا کند تا قلبم را شاد کند. حضرت موسی دعا کرد، ندا آمد: ای موسی آن زن را عقیم آفریدیم. حضرت موسی به زن گفت: خداوند فرمودند که شما را عقیم آفریده. زن یکسال بعد آمد و مجددا از حضرت موسی خواست که دعا کند تا خداوند متعال به او فرزند صالح عطا کند. حضرت موسی دوباره دعا کرد. خداوند مجددا فرمود: ما این زن را نازا آفریده ایم. بعد از یکسال حضرت موسی زن را دید که یک کودک در آغوش دارد. از او پرسید: این فرزند کیست؟ آن زن گفت: فرزند من است. حضرت موسی به خدا عرض کرد: بارالها، چگونه این زن فرزند دارد در حالیکه عقیم است؟؟خداوند فرمود: موسی هر بار که به او گفتم: عقیم، او مرا رحیم خواند. پس رحمت من بر تقدیر و سرنوشت پیشی گرفت و به او فرزند عطا کردم. 

بیشتر ببینید