2777
2789
عنوان

ارزششو داره طلاهارو بفروشیم

1565 بازدید | 89 پست

ما از اول ازدواجمون مستاجریم اوایل بلد نبودیم پول جمع کردن رو، وچشم دوخته بودیم ک پدرشوهرم هرزمان عشقش بکشه برا ما خونه بخره(چون برای برادرشوهر بزرگترم خریده بود)

پارسال یکهو ب خودم اومدم ک اگ قرار بود بخره تاالان میخرید اون ب فکر جیب خودشه

از موقعی که طلا ۳ ملیون هست طلای ابشده خریدیم

نخوردم ، نپوشیدم ،خرج نکردم ،مهمونی نرفتم ک مجبور بشم لباس بخرم ، خلاصه گفتم بایدد جمع کنم دخترم گناه داره

نمیخام وقتی بزرگ شد سرش خم باشه بگه مامان ما چرا خونه نداریم

خلاصه الان یکمی جمع کردیم امسال هم میخایم جمع کنیم باز

شوهرم بیچاره خیلی تو فشاره موهای سرش سفید شده

من بهش میگم کمتربخریم میگه نه ، من نمیخام جلوی دخترم شرمنده باشم

ولی خیلی دودل هستم این همه طلا رو یکجا بفروشین بدیم ب ملک

البته چون خونه نداریم خیلیییی خوبه ها ولی چون طلا سودش خیلی زیاده میترسم بفروشیم بعدا خیلی گردن بشه هم ضرر کنیم هم پشیمون بشیم

حدودا ۸ میلیارد جمع کنیم یا باید کلشو خونه لاکچری و تو منطقه خوب بخریم

یا نصفش خونه اپارتمانی معمولی ، نصفشم باز طلا پس انداز

بنظرتون عقل میگ چیکار کنم توروخدا همه شرکت کنین بگین

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طلا گرونتر میشه ولی خونه راکدپس یکم صبر کن طلا گرون میشه تا خرداد ۱۰ تومنم میشه

اره پرجان جان واقعا روز ب روز گرون میش

تااخر امسال نمیخام بفروشم ولی بنظرت کلش رو ی خونه خوب بخریم یا نصفش خونه معمولی ، نصفش پس انداز؟

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
طلاتون شده ۸ میلیارد واقعاً ؟

ن گلم تااخرامسال اگ بخت یار بشه انشالله

هنوز ۳/۵ هستش

اگر هم بازهم قصد پس انداز دارید نقره بصورت ساچمه بخرید من شهریور خریدم کیلویی ۵۷ تومان الن دوبرابر ش ...

نقره فروشا دارن از کجا بخریم؟؟

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚