2777
2789
عنوان

ازدواجم جور نمیشه نمی دونم دیگه چیکار کنم خسته شدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1992 بازدید | 121 پست
برا پسرا چیکار کنیم

نمیدونم عزیزم ولی یه سوره ای شنیده بودم که مینویسن میزارن تو جیبش ولی الان یادم نیست 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نه دعا نویس نبود عزیزم بخدا اگه آدمشم حتی یادم باشه کی بود ولی یادمه انجام دادم یه پارچه ساتن آبی دا ...

عزیزم 

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

ان شاءالله همه ی جوونا گره از ازدواجشون باز بشه و خوشبخت بشن بویژه اسی عزیز

ممنونم ان شاالله

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

دوستان شب ۲۷ ماه رمضون خیلی هم دعا کنید برای ازدواجتون ان شاالله که خدا لطف کنه و ازدواج خوبی داشته باشید 

اون موردی هم که من گفتم صرفا امتحان کنید ولی واقعا منبعی نداره یا من ندیدم تا حالا اگه هم نشد ناراحت نباشید روز جمعه نماز جعفر طیار هم میگن واسه ازدواج خیلی جوابه اگه میتونید تو امامزاده ای جایی بخونید که انرژی مثبت بیشتری هست ان شاالله که نتیجه بگیرید و دلخواهتون بشه 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
زیرپوش یعنی رکابی؟اونوقت چند ساعت بارکابی بمونم؟بعدش گفته بودی روپوش بپوشه بره بیرون اون موقع شب من ...

عزیزم گفتم یه لباسی بدوز مهم نیست چی باشه مهم اینه تنت کنی چون زیرپوش آسون تره گفتم من یکی دو ساعت پوشیدم رفتیم خونه دوست مامانم و برگشتیم حالا شما نرو مهم نیست فقط بپوش دو ساعتی 

باشه ممنونم دعاکنیدبرامون 🙏

عزیزم من الان سرچ کردم تو نت هم همچین چیزی بود برای شب ۲۷ ماه رمضون اسمش پیراهن مراد بود الان یکمشو خوندم سرچ کن اگه میلت بود انجام بده 

ممنون دمت گرم

عزیزم تو نت سرچ کردم همچین چیزی بود حالا دقیق نخوندم اگه دوست داشتی ببین اسمش پیراهن مراد در شب ۲۷ ماه رمضان