2777
2789
عنوان

ازدواجم جور نمیشه نمی دونم دیگه چیکار کنم خسته شدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2009 بازدید | 121 پست
یه بار قبلا رفتم. اسم خودمو و مادرمو پرسید بعد گفت فرداش بیا برات بنویسم خیلی آدم خوبی بود یه دعا ب ...

خب برای چه کاری اون دعا رو بهت داد؟

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

من خودم ۲۷مجرد موانعی ایجاد میشه همش برام طلسمی هم داشتم باطلش کردم ولی واقعا ربطی به نماز واین چله ...

خیلی سخته درکت میکنم

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شب ۲۷ ماه رمضون عصر قبل از اذان مغرب یه پارچه با رنگ روشن بردار برش بزن یه چیزی که بتونی تنت کنی فقط ...

چه جالب ممنونم تا حالا نشنیده بود این نسخه از کجاست؟ خودتون یا کسی ازش نتیجه دیده؟

خب برای چه کاری اون دعا رو بهت داد؟

برای ازدواج .من برا ازدواج میخواستم 

اون برا هر چیزی دعا می‌نوشت .‌‌وخیلی آدم معروفی هست توی شهرمون .

بهش گفتم چرا ازدواجم جور نمیشه و اینا . بعد برام دعا نوشت گفت یا ب گردنت یا ب بازو ببند و همیشه با خودت داشته باشش 

این چ منطق علمی یادینی داره منبعش ازکجاست؟

ببین من هر راهی رو امتحان کردم نشد یکی اینو بهم گفت انجام دادم شد به یه نفر دیگه هم که روم میشد گفتم اونم انجام داد شد به بقیه راستش نگفتم گفتم نگن خرافاتی و فلان ، دیگه منبعش رو نمیدونم راستش 

کاملا درک میکنم که بگین مزخرفه ولی خب من بهش ایمان دارم دقیقا انجام دادیم شد دیگه خودتون میدونید عزیزم 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
ببین من هر راهی رو امتحان کردم نشد یکی اینو بهم گفت انجام دادم شد به یه نفر دیگه هم که روم میشد گفتم ...

اونی ک گفت بهتون دعا نویس بوذ؟

شب ۲۷ ماه رمضان یا بیست و هفتم شبش؟

ببین من هر راهی رو امتحان کردم نشد یکی اینو بهم گفت انجام دادم شد به یه نفر دیگه هم که روم میشد گفتم ...

ینی توی اون روز قبل از غروب ی لباس بدوزیم تنمون کنیم بعدچن ساعت درس بیاریم برش داریم باید لباسامون؟

چه جالب ممنونم تا حالا نشنیده بود این نسخه از کجاست؟ خودتون یا کسی ازش نتیجه دیده؟

خودم نتیجه گرفتم و دوستم یکی بهم گفت انجام دادم و شد راستش منبع نداره یه خانومی فقط بهم گفت منم انجام دادم از روی ناچاری دیگه واقعا نمیدونم چقدرش درسته بعدش به دوستمم گفتم اونم انجام داد و شد 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
برای ازدواج .من برا ازدواج میخواستم اون برا هر چیزی دعا می‌نوشت .‌‌وخیلی آدم معروفی هست توی شهرمون ...

برو بگو دوباره برات بنویسه اما همیشه دعا رو بزار داخل پلاستیک یا دورش چسب بپیچ تا آب خورد خیس نشه مال من حتی افتاده تو ماشین لباسشویی هیچ چیش نشده

خودم نتیجه گرفتم و دوستم یکی بهم گفت انجام دادم و شد راستش منبع نداره یه خانومی فقط بهم گفت منم انجا ...

ان شاالله خوشبخت بشی

اونی ک گفت بهتون دعا نویس بوذ؟شب ۲۷ ماه رمضان یا بیست و هفتم شبش؟

نه دعا نویس نبود عزیزم بخدا اگه آدمشم حتی یادم باشه کی بود ولی یادمه انجام دادم یه پارچه ساتن آبی داشتم تو خونه رفتم یواشکی طبقه بالا که مامانم نبینه تند تند دوختم با دستم تنم کردم بعدم یادم نیست روش مانتو پوشیدم به زور مامانمو بردم خونه دوستش قشنگ یادمه ماه رمضون بعدی رفتم لباس بپوشم عقد بودیم اون تو لباسام بود برداشتم شوهرم نبینه بگه چیه این 😄

ینی توی اون روز قبل از غروب ی لباس بدوزیم تنمون کنیم بعدچن ساعت درس بیاریم برش داریم باید لباسامون؟

بعد که درش آوردی بزار تو لباسات لباسای دیگت قاطیشون 

اونی ک گفت بهتون دعا نویس بوذ؟شب ۲۷ ماه رمضان یا بیست و هفتم شبش؟

بیست و ششم ماه رمضون دم غروب بعد اذان هم بپوش