2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جواب هوش مصنوعی

تعبیر خواب طلا بستگی به جزئیات داره، ولی به طور کلی چند تا معنی می‌تونه داشته باشه:

🔸 طلا در خواب معمولاً به ثروت، ارزش‌های شخصی، موفقیت یا مسئولیت‌های سنگین اشاره داره.
🔸 اگر طلا رو فقط نگاه می‌کردی و ازش استفاده نمی‌کردی، شاید نشونه‌ی این باشه که به فرصت‌ها و استعدادهای خودت آگاه هستی، ولی هنوز ازشون استفاده نکردی.
🔸 جعبه‌ای که طلاها توش بودن، ممکنه نمادی از چیزهای باارزش درون تو باشه که هنوز کامل شکوفا نکردی.
🔸 عدد ۴ (چهار تا انگشتر) می‌تونه به پایداری، ساختار، یا موضوعات مرتبط با زندگی شخصی یا شغلی‌ات اشاره کنه.

اگه این خواب حس خوبی بهت داده، احتمالاً نشونه‌ی خیر و پیشرفت مالی یا معنویه. ولی اگه احساس اضطراب یا نگرانی داشتی، شاید به این معنی باشه که نگران از دست دادن چیزی ارزشمند هستی.

یه سوال، این روزا دغدغه یا فکری درباره‌ی مسائل مالی، موفقیت، یا آینده داشتی؟

ملکه ی زندگی خودت باش...!👸🏻❤️

طلا در خواب برای زنان بسیار خوبه برای دختر مجرد شوهر کردن برای زن متاهل خوشبختی . صاحب فرزند شدن .برای مردان خوب نیست غم اندوهه

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

تعبیر خواب ثبت نام در کلاس قرآن هم میشه بگی

اونم اگه پریود نبوده باشی و بدنت پاکیزه باشه معنی خوبی داره انشالله به موفقیتی میرسی که لیاقتشو داری چون براش زحمت کشیدی 

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

بچعااا میشه برا منم بگید صلوات می‌فرستم براتوننن🥺❤️

من خواب دیدم ی نفر بهم گفت گردنبندت طلاعه یا بدل من گفتم بدل بعد گردبندم تیکه تیکه شد دنبال تیکه هاش بودم بعد دوباره این تیکه هاش رسید دست همون آدم من رفتم با کلی گریه و زاری گفتم این گردنبند بچگیمه طلاعه بعد دوباره بهم گفت تو ک گفتی بدله همون جا پلاک با خنده بهم داد از خواب بیدار شدم 

من اون گردنبند و دو ساله فروختم هیچ وقتم دستنبد نداشتم ولی تو خوابم ی دستبند ام دستم بود اونم تیکه تیکه شد 

جواب هوش مصنوعیتعبیر خواب طلا بستگی به جزئیات داره، ولی به طور کلی چند تا معنی می‌تونه داشته باشه:🔸 ...

بله ی دغدغه دارم که مشکلم شوهرمه با هم به مشکل خوردیم