2777
2789
عنوان

تعبیر خواب طلا کسی بلده

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 32 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهم بگو تعبیر چیه من متاهلم ولی مدتیه با شوهرم ب مشکل خوردم

طلا خوب برای زن متاهل نشانه موفقیت و رسیدن به مطلب و حاجته در بعضی از مدیران خواب به صاحب شغل و موقعیت فرزند هم اشاره شده

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

طلا نشونه اینه که حرف پشت سرت زیاده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید
میشه برا منم بگید

من خودم دوماه قبل از اینکه خواستگار برام بیاد دیدم تو انگشتم چهارتا حلقه طلا دارم شوهر کردم ....ولی کلا برای زن طلا در زندگی عادی زینت و زیباییه در خواب هم بببینی انشالله ازدواج مبارکی در پیشه

من مجردم و دوبار تو هفته خواب طلا دیدم

سرچ کردم و دیدم تعبیرش از نظر بعضی معبر ها خوب نیست، بد به دلم راه ندادم اما دقیقا همونطوری که تو تعبیر گفته بود خبر بدی بهم رسید و ناراحت شدم

البته که این چیزا قطعی نیست

ولی به هرحال یه صدقه بده

خطرناک ترین نوع بشر کسی است که ؛ «فهم ِکم»  ولی «اعتقادِ زیاد» داشته باشد!

من هزار بار خواب طلا دیدم هر روزم سینگل تر از دیروز🤣

خوب همه خوابت تعبیر نمیشن فدات گاهی از روی فکر گاهی خواب صبح گاهی بدنی که تمیبز نباشع خواب رو بی تعبیر می‌کنه 

بله ی دغدغه دارم که مشکلم شوهرمه با هم به مشکل خوردیم

وقتی ذهنت درگیر یه موضوع مهم مثل رابطه باشه، خواب‌ها ممکنه بازتاب احساسات درونیت باشن.

از نظر روان‌شناسی، طلا می‌تونه نماد ارزش، عشق، یا تعهد باشه (چون معمولاً در ازدواج و تعهدات استفاده می‌شه). این که تو خواب فقط داشتی طلاها رو نگاه می‌کردی، شاید نشونه این باشه که داری به ارزش‌های رابطه‌ات فکر می‌کنی، ولی یه حالت تردید یا فاصله هم وجود داره. جعبه طلاها می‌تونه نشونه‌ی احساسات و خاطراتیه که هنوز برات مهمن، ولی شاید نمی‌دونی چطور باهاشون کنار بیای.

ملکه ی زندگی خودت باش...!👸🏻❤️

خدا کنه ب حاجت دلم برسم مرسی عزیزم 😘

انشالله ....چیزی ک در خواب بده یکی خواب ببینی ناخنت رو دربیاری .....ابروعات رو بتراشید .......انگشتر گم کنی ......دندان بیفته......سیگار بکشی.......موش مار سگ و حیوانات نجس ......خواب پول هم خوب نیست .....خواب عروسی ....خنده .....