2777
2789

همرله با غذا باید مصرف بشه تا جذب بهتری داشته باشه و از ناراحتی معده جلوگیری کنه.صبح یا ظهر بخور چون ممکنه باعث بشه شب‌ها خوابت نبره.اگه داروهای دیگه‌ای مصرف می‌کنی، حتماً با دکترت چک کن که تداخل نداشته باشن.

پزشک سایتم🩺

همرله با غذا باید مصرف بشه تا جذب بهتری داشته باشه و از ناراحتی معده جلوگیری کنه.صبح یا ظهر بخور چون ...

قربونت برم

چشم خیلی ممنون

انشالله که همیشه سلامت باشی🤍🌱

من عاشق موسیقی‌ام اما بعضی از آهنگ‌ها خاطرات دردناکی رو زنده میکنن 𔓘🥀🪽

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم یه سوال داشتم من کارت واکسن بچه هامو گم کردم باید چیکارکنم .؟برای مدرسشوم لازم میشه

از قسمت واکسیناسیون بیمارستان کارت واکسن بگیرید و ببرید مرکز بهداشت امضا کنه براتون؛ثبت سیستم هم شدن دیگه ولی اگه مدرسه خواست اینکار رو کنید

پزشک سایتم🩺

ایشون پرستارن

@لاوین_هستم‍ 

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱سوالی در مورد اسکیت و زبان انگلیسی دارید در خدمتم🥰😘 از جنس شیشه و مردم آزار و خیلی خیلی با جنبه هستم✨😅میتونید ازم به عنوان دکمه تراپیست استفاده کنید🖤گوش میدم.(۱۶ سالمه ولی همه دور و بریام‌ و حتی تو سایت میگن تراپیست خوبی میشم:)سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..همیشه تلاش کردم بقیه رو شاد کنم،پس خودم چی؟؟🙃چی شد؟حواسمون پرت شد کجا دلت پرت شد؛این زندگی درد شد.‌ نَه‌غمگین‌ونَه‌شاد،فقط‌خالی‌ازاِحساس.!️🫧💔طرفدار فمینیسم هستم از هر لحاظ🎀

بیشتر ببینید
از قسمت واکسیناسیون بیمارستان کارت واکسن بگیرید و ببرید مرکز بهداشت امضا کنه براتون؛ثبت سیستم هم شدن ...

رفتم همون بیمارستان که زایمان کردم ولی بهم ندادن گفتن دیگه صادر نمیکنیم حتی راضی نشدن بهم فتوکپیشو بهم بدن 😪

اللّهم عجل الولیک الفرج