2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلااااممم

سلاممممم

مشکلات اساسی زندگیتونو اینجا نگید ، اینجا همه تنها فکرشون خیانت و طلاقه...         ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بیشتر ببینید

اومدم بگم من یادم افتاد ۲۲ ام🤕

🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   

بیشتر ببینید

این عمر گرانمایه عجب می‌گذرد

🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   

بیشتر ببینید
سلام 😅 من توی سر حرف رو باز کردن افتضاحم

خب

من ۱۹ سالمه

اسم اصلیم ارمینازه

اسم که صدام میکنن  ارمیتا

متاهلم

بچه ندارم

دو رگه ترک  تبریز از طرف مادر کورد کرمانشاه از طرف پدرم

شوهرمم تمبنطوره دو رگس ترک و کورد از فامیلای دورمون

ازدواج از روی اجبار و تجاوز بود

دو ساله که متاهلم

دیروز هم از سفر روسیه برگشتم با شوهرم

برای سلامتی  خودم و حاجت رواییم یه صلوات بفرستید و هدیه کنید 

حوصلم سر رفته بود گفتم با یه نفر صحبت کنم اما حقیقتا نمیدانم چی بگم 😅

اوخوداا😂🤍

چندسالته

به جای کوچیک کردن دیگران ، خودت بزرگ شو ، به جای نشستن و حسرت خوردن ، بلند شو و برای آرزوهات بجنگ...🤍✨️آقایون ریپلای نکنید لطفا.

خب من ۱۹ سالمهاسم اصلیم ارمینازه اسم که صدام میکنن ارمیتامتاهلم بچه ندارم دو رگه ترک تبریز از طر ...

اها خب خوشبختم و البته متاسف بابت اون اتفاق 

منم ۱۸ سالمه مجردم امسال مدرسه ام تموم میشه و احتمالا پشت میمونم 

منم دورگه ام 🤪 لر و لک