2777
2789

من حال نداشتم امروز تب کرده بودم 

بعد این شوهرم منو برد خونه پدرش 

بعد نزدیک افطار من روزه بودم داشتم جون می دادم به خدا 

این شوهر خرم هم هی می گفت کمک بده 

می گفتم به خدا حالم بده 

بعد سر سفره سرمو انداخته بودم پایین جوری تب داشتم جاری م گفت قرمز شدی 

این شوهرم داد زد مگه چیه همه مریض میشن 

من فقط چای خوردم جوری حالم بده 

رفتم اتاق به مادرشوهرم گفتم بگو منو ببره سرم بزنم 

هس مادرشوهرم می گفت پاشو پدرشوهرم می گفت اینم مثل خر پا نمیشد که چای بخورم با برادرش تو دیوار دنبال چه کوفتی بودن 

منم اتاق گریه م گرفت که ببین قراره با کی پیر بشم 

اومد اناق کا چرا گریه می کنی مریض روانی جی تازه طلبکار بود 

اومدیم ماشین گفتم منو بذار در درمانگاه گورتو گم کن ادم با گربه زندگی کنه شرف داره به تو 

گفتم مریض میشی مثل پروانه دورت می گردم 

تازه میگه چیکار کردم مگه 

گفتم نیا سرم زدم موقع برگشتن هر چقدر بوق زد خودم با تاکسی برگشتم 

بهش گفتم تعطیلات تموم بشه درخواست میدم

یکم بعد زنگ زد جواب ندادم 

اومد خونه دوساعت بعد از خونه پدرش 

اخم تخم که دخترم خواست زنگت بزنه من کاری ندارم تازه طلبکار بود منم گفتم اره تو هیچ وقت کار نداری با من 

پاشد دیوانه وار زد از سر پشت پهلو خون بالا اوردم 

راحت گرفت خوابید 

منم تو اتاق دخترمم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مقصر اصلی خودتی، خانم خوب شما که تب داشتی نباید میرفتی عیددیدنی و مهمونی، وقتی میگی منو برد یعنی یه آدم ضعیفی که اختیار نداری، چاقو که زیر گلوت نمی تونست بذاره

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید

چرا اینقدر بی ادبانه در مورد همسر تون صحبت میکنید؟ بنظر من آدم توی هر شرایطی باید سعی کنه الفاظ زشت بکار نبره نمیگم از دستش ناراحت نشید ولی ناراحتی تون رو محترمانه منتقل کنید 

ابدیتی در پیش است و تو معمار یک ابدیت هستی پس خوب بساز ...

بمیرم برات

چقدر سخته هر روز تاپیکای این مدلی میبینم و از نظر خودم میگم طلاق بگیر که بهترین راهه ولی یه عده میگن هرچی میشه نگین که طلاق بگیر و فلان

ولی خودت گفتی درخواست میدم،پس بنظرم رو تصمیمت بمون ادمی که حال بدت اهمیتی واسش نداره و تازه مثل بچه رفتار میکنه که باید اونم بزرگ کنی کنار بچه هات ارزش زندگی و سوختن و ساختن نداره

بمیرم براتچقدر سخته هر روز تاپیکای این مدلی میبینم و از نظر خودم میگم طلاق بگیر که بهترین راهه ولی ی ...

اره از پنجم که اداره ها باز بشن میرم درخواست میدم 

ادم با گربه زندگی کنه بهتره

چرا اینقدر بی ادبانه در مورد همسر تون صحبت میکنید؟ بنظر من آدم توی هر شرایطی باید سعی کنه الفاظ زشت ...

زدتش خون بالا اورده بیاد بگه قربون اون قد و بالای رعناش شوهرم برم که انقدر قدرتمنده، یدونه زد خون بالا اوردم 

تا با کفش کسی راه نرفتی قضاوت نکن خانوم‌محترم!