2777
2789

همه مامانا دوست دارن بچشون خوشگل باشه ، باهوش باشه البته مهم‌تر از همه اونا سالم باشه 

ولی من نمیگم زیاد خوشگل باشه که فردا پس فردا کسی دید چشمش بزنه 

حالا واقعا قرآن بخونم برا زیبایی و هوشش تاثیر داره ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میوه زیاد بخور 

کندر هم میگن خوبه 

🇮🇷   دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام  معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد    تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان می‌خوانیم )                                                                                    آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرک‌های خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرک‌اند، نمی‌روند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه‌های ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.»                                   به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸                               سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسل ما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد                                                    

بیشتر ببینید
چن روزه دارم کندر ومویز میخورم منم

کندررررر نخور بیش فعالی میاره

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چشم زخم واینازو بیخیال شو ازالان انقدر بدم میاد از حساسیت زیاددد دعا بخون حرز امام جواد بنداز توگردنش بقیه شو یسپار ب خدا

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

جنین تمام مسائلش ژنتیکی هست ...

با خوردن و خوندن و ... چیزی عوض نمیشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چن روزه دارم کندر ومویز میخورم منم

چجوری می‌خورید کندر رو ؟ با چی ؟

من قبلا می‌خوردم همینجوری یه دونشو عین قرص با آب می‌خوردم ، بعد ها که کرونا گرفته بودم با عسل و آب جوش قاطی میکردیم میگفتن برا عفونت ریه خیلی خوبه 

کندررررر نخور بیش فعالی میاره

عین قرص قورت میدم نجوییدم..😆

چرا بیش فعالی؟ ۳ روزه خوردم  اخه زن دایی شوهرم بچه هاش زرنگن تیز هوشان میرن میگه خوردم‌من

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

حالا کفتن کندر خواهرمن میخورد خواهرزاده ام ماشالله خیلی باهوشه ولی میکن خوب نیست و احتمال بیش فعالی زیاده البته اینم خیلی شره و یک دقیقه آروم نیست ولی خداروشکر بیش فعال نیست.