2777
2789
عنوان

برای با هوش شدن جنین چی کار کنیم چی بخوریم ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1537 بازدید | 143 پست
آره بیچاره بچه ۱۶ سالشه هنوزم داره اذیت میشه سر بیش فعالیش

منم یکی واینجوری دیدم یه سری حرکات غیرارادی با دستهاش داشت خودشم متوجه نمیشد بیچاره

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
آهان اره شنیدم سوره یوسف رو متاسفانه از هر نوع ماهی و گوشت بدم میاد نمیتونم بخورم

دقیق مث منی منم نتونستم من بیشتر حاملگی رو توی توالت بودم بالا میاوردم😂

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بهتره با مشورت پزشک باشه این چیزا یه دوستی هست که به خاطر مصرف زیاد کندر زمان بارداریش بچه بیش فعال ...

از فوق تخصص مغز واعصاب پرسیدم گفتن نه روهوش بچه تاثیر داره نه بیش فعالیش 

گفت فقط برای حافظه خودت خوبه این دکتری ک میرم کل سال آمریکاس یوقتایی میاد ایران و میرم واس مشکل صرع پیشش  برای همون چون باردار شدم گفتم اینم ازش بپرسم 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

اینو برای ی جای دیگه نوشتم دانشجوی علوم پزشکیم برو کیف کن منم دعا کن : 

طبق مطالعات هر چی ارتباط بین پدر و مادر بهتر و صمیمی تر باشه، بچه باهوش تر میشه ، ارتباط خوب بین پدر و مادر باعث میشه تا جهش های مثبتی در تخمک و اسپرم به وجود بیاد که منجر ب باهوش تر شدن بچه میشه، کلا خودمون هم دیدیم که بچه های خانواده های صمیمی و اروم باهوش ترن، پس همیشه سعی کنید صمیمیت و محبت و ارامش توی خونه تون زیاد باشه . 

طبق مطالعات گفته میشه هر چه سن پدر و مادر پایین تر باشه و جوون تر باشن، بچه هوش بهتری داره، برای مردها بهترین سن زیر ۲۴ سال هست ، خانما هم همون حدودا، چون اسپرم و تخمکشون هم جوون تره. پس فرزندآوری تون رو الکی به تعویق نندازید . هر چی زن و شوهر جوون تر باشن، احتمال باهوش بودن بچه بیشتره . 

برای دوران بارداری و زیر ۵ سال : قانونش اینه که بچه زیر ۵ و جنین هرچی با محرکهای بیشتری در تماس باشن باهوش تر میشن ، یعنی چی؟ یعنی مثلا تو بارداری مادر مزه های مختلف رو امتحان کنه و بین هر مزه حدود ۴۰ دقیقه صبر کنه تا جنین اون مزه رو تو مایع امونیوتیک اطرافش حس کنه، مادر با جنین و نوزاد و بچه زیر ۵ سال زیاد صحبت کنه و براشون اواز بخونه و براشون توضیح بده، نوازش و ماساژ های نوزادی، لمس و نوازش شکم مادر باردار و مثلا با رنگهای مخصوص صورت، روی شکم باردار نقاشی بکشن و ... نوزاد از خونه بیرون برده بشه به جاهای جدید، بچه ها جاهای جدید برن فعالیتهای جدید بکنن و  

کلا بچه هر چی تحریک های مختلف بشه ،باهوش تر میشه.به زبان ساده علتش اینه که اینجوری ی مسیر های جدیدی تو مغزش شکل میگیره . تجارب بیشتر و متفاوت تر باعث مسیر های بیشتر و مسیر های بیشتر بین سلول ها ی مغزی یهنی هوش بالاتر . بازی های مناسب سن بچه حتما خریداری بشه و باهاش بازی بشه در زیر ۵ سال، صحبت و تعامل زیاد بشه با بچه . محبت و بوسیدن و نوازش انجام بدید به میزان کافی.

و حفظ ارامش وشادی مادر هم تو بارداری در هوش بچه موثره و موارد تغذیه ای که توی عکس میفرستم براتون.

و تو بچه های بزرگتر و کلا بزرگسالان با ورزش منظم و رعایت موارد تغذیه ای و انجام محاسبات ذهنی و بازی های فکری میشه هوش رو افزایش داد . تماشای زیاد تلویزیون برای هوش بچه ها مناسب نیست.مخصوصا زیر ۳ سال برای مغزشون مضره. ترک عادات بد و قدیمی و امتحان کردن روشهای جدید باعث افزایش هوش همه سنین میتونه بشه . 

و ی نکته اینکه بچه ها هوششون نسبت به سن شون باید سنجیده بشه و باید باهاشون صبوری بشه، شاید بچه های شما نسبت به سنشون خیلیم هوش خوبی داشته باشن . هوش در همه سنین قابل ارتقا هست. توصیه میکنم این کتاب رو بخونید: 

کتاب پرورش مغز نوشته پکیام الووی و دی پارکر خیلی راهکار های مفیدی داره برای پرورش هوش در همه سنین و خیلی عالیه، نسخه های مجازی ش رو راحت میتونین با گوشی بخرین بخونین . 

غذا ها برای هوش : میوه تازه ، پرهیز از شکر و قندهای مصنوعی ، مغزیجات مثل بادام گردو فندق 

انجیر کشمش، سالمون 

سبزیجات با برگ سبز مث اسفناج کلم بروکلی

حبوبات مث نخود و عدس، کلسیم

هفته ای دوبار عدس پلو، صب یا شب ی تخم مرغ

برای هوشن اینا

دعام کنیا ایشالا موفق باشی

حالا که صحبت بیش فعالیه اسید فولیک ۵ بمدت ۹ ماه بارداری راسته بیش فعالی میاره؟ من مجبورم بخورم علت د ...

نه ...

این رو طب سنتی راه انداخته متاسفانه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ماهی ک میگن خوب نیس جیوه داره کدوم ماه مهمه که ماهی بخوریم کلا واسه حافظه بچه کدوم ماه مهم بود

یه چند تا ماهی هست که اونا جیوه ندارن و اتفاقا برا زنان باردار هم عالیه 

فک کنم اوزون برون و قزل الا و یه نوع دیگش بود که میگن جیوه نداره

نه ...این رو طب سنتی راه انداخته متاسفانه

از فوق تخصص مغز واعصاب پرسیدم گفتن نه روهوش بچه تاثیر داره نه بیش فعالیش 

گفت فقط برای حافظه خودت خوبه این دکتری ک میرم کل سال آمریکاس یوقتایی میاد ایران و میرم واس مشکل صرع پیشش برای همون چون باردار شدم گفتم اینم ازش بپرسم 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

ای بابا چرااین دکترا اینطورین هرکدومشون یچیزی میگن دکترایی ک رفتی تخصصشون چی بود؟ گفتن نباید میخوردی ...

من اصلا کندر نخوردم 

روانشناس کودک روان پزشک مغز و اعصاب و ...

دوست صمیمی خودم متخصص مغز و اعصاب هست از اون هم پرسیدم حتی 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

حالا که صحبت بیش فعالیه اسید فولیک ۵ بمدت ۹ ماه بارداری راسته بیش فعالی میاره؟ من مجبورم بخورم علت د ...

ای بابا الان همه چیو میگن بیش فعال میکنه من از ۳ ماه قبل بارداری دارم فولیک اسید مصرف میکنم

من اصلا کندر نخوردم روانشناس کودک روان پزشک مغز و اعصاب و ...دوست صمیمی خودم متخصص مغز و اعصاب هست ا ...

آها عجب .. چیکار کنم خب برای هوش بچه بنظرت