2777
2789
اسی همه اینا که اینجانب داره از این و اون میگند هیچکدوم کارنامه واقعی ندیدند از کسی که سالهاست کارنا ...

من مشاورم جلوی خودم کارنامه سهمیه ۲۵ درصد اورد 

رتبش از ۸۰.۰۰۰ شده بود ۳۰۰۰ پزشکی تبریز براش رد کردن

ینی چی کارنامه واقعی ندیدیم؟!

عاااااشق گربه هاااا🥺🤍اگه اومدی سایت عقده هاتو خالی کنی تاپیکام نیا و ریپ نزن..

به نظر من سهمیه واقعا اشتباهه حالا هرجور که باشه.... حتی دونه صندلی سهمیه ای تو دانشگاه حق اونیه که بدون سهمیه خونده. 

چمیدونم از سهمیه بابا و فلان استفاده کنی چرا؟ تو خودت چیکار کردی؟ رو تلاش و زحمت خودت تکیه کن... 

من انقد تو این سهمیه ها نامردی دیدم حالم بهم میخوره... 

💔🌱

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من خودم واقعاا گریم گرفت رفتم دانشگاه دیدم طرف با رتبه فضایی اومده بعد دوست من با چهار هزار زده بود ...

منم رتبم سه هزار بود 

سه هزار منطقه یک

اون رشته ای ک میخواستمم شهرستان میاوردم

نامزدم نزاشت برم حتی نزاشت باز کنکور بدم همش احساس میکنم عمرم داره میسوزه 

حرصم میگیره میبینم همه اونایی ک نمیخوندن و با سهمیه رفتن بالا دانشگاه میرن من موندم خونه😐

همان ایلی که مردانش چو شیرند دلی دارند جوان هرچند پیرند.
ما که همچین چیزی ندیدیم ظرفیتمون 6 نفر بود از ابتدا دو نفرشو سهمیه ایا با رتبه فضایی گرفتن بعد رتبه ...

محاله‌. دوباره برو دفترچه انتخاب رشته رو ببین. نمیشه ظرفیت ۶ نفر باشه و ۶ نفر پذیرفته بشند که ۲ نفر سهمیه باشند. احتمالا ظرفیت ۴ بوده. اونا هم بیشتر از ۷۰٪ تراز شما رو گرفته بودند

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤
اسی همه اینا که اینجانب داره از این و اون میگند هیچکدوم کارنامه واقعی ندیدند از کسی که سالهاست کارنا ...

اوکیه بابا 

ما به کدوم حقمون رسیدیم که از عدالت حرف بزنیم

اینم روش، نخواستیم

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
بیشتر ببینید
خوب ببین اون با کسایی که سهمیه داشتن مقایسه شده و تراز قبولی واسشون۴هزار ایناسوگرنه اگه با عادیا مقا ...

این ک با کی مقایسه میشن مهم نی این ک سهم صندلی دارن مورد بحثِ

همان ایلی که مردانش چو شیرند دلی دارند جوان هرچند پیرند.
من مشاورم جلوی خودم کارنامه سهمیه ۲۵ درصد اورد رتبش از ۸۰.۰۰۰ شده بود ۳۰۰۰ پزشکی تبریز براش رد کردنی ...

اصلا رتبه ۳۰۰۰ سهمیه پزشکی نمیاره!!!! نهایت تا ۸۰۰ بیاره اونم در حد تعهدی!!

یکی با من بزرگ یاران خوند سه سال رو بدون دبیر خونه خوند 25ومنطقه محروم خورد علوم آزمایشگاهی آورد دانشگاه فردوسی مشهد باز اومده بود بکوب بخونه واسه داروسازی فکر کنم اونم پارسال آورد دیگه نرفت رشته قبلی رو

اوکیه بابا ما به کدوم حقمون رسیدیم که از عدالت حرف بزنیماینم روش، نخواستیم

دقیقا

وقتی ۱ ماه مونده به کنکور دارن همه چی رو باز تغییر میدن و حقمونو میخورن کسی هم صداش درنمیاد و دفاع ازمون نمیکنه دیگه سهمیه و ...که اصلا مهم نیست😏

محاله‌. دوباره برو دفترچه انتخاب رشته رو ببین. نمیشه ظرفیت ۶ نفر باشه و ۶ نفر پذیرفته بشند که ۲ نفر ...

نخیر 

6 نفر بود 

3 نفر محل خدمت ناحیه دوی شهر

3 نفر محل خدمت ناحیه یک 

ناحیه دو بهتره تو شهر ما 

اون سهمیه ای ناحیه دو اورده و من ناحیه یک 

که باز برام این موضوع مهم نیست چون خونمون همون ناحیه یک هست و برام راحت تره اتفاقا 

ولی شرایط همینه متاسفانه 💔

من مشاورم جلوی خودم کارنامه سهمیه ۲۵ درصد اورد رتبش از ۸۰.۰۰۰ شده بود ۳۰۰۰ پزشکی تبریز براش رد کردنی ...

شوهر خودم تو یه آزمون فقط 7 نمره کم داشت که قبول بشه... 

همسایه امونم همون آزمون رو داشت خودش میگفت حتی نصف سوالا رو هم درست نزده میگه من فقط امتحانی رفتم با جو و شرایط آشنا بشم 

شوهرمن با 7 نمره کمتر قبول نشد تو اون مرحله. اون با حدودا 80.90 امتیاز کمتر قبول شد. چرا چون سهمیه داشت. 

این نامردیه... تاوقتی نمره بالاتر هس حق اوناس که قبول بشن

💔🌱
اصلا رتبه ۳۰۰۰ سهمیه پزشکی نمیاره!!!! نهایت تا ۸۰۰ بیاره اونم در حد تعهدی!!

چرا حرف بیخودی میزنید؟ پارسال از مدرسه ما با رتبه ۳۲۰۰ پزشکی دولتی قم اورد دختره( بدون سهمیه)

تراز۴هزار چجور دانشگاه تهران راهش دادن؟

الکی میگه اصلا سهمیه باید بیشتر از ۷۰٪ تراز آخرین قبولی رو بیاره تا پذیرفته بشه آدما یه چیزی میگند تو باور نکن

دقیقاوقتی ۱ ماه مونده به کنکور دارن همه چی رو باز تغییر میدن و حقمونو میخورن کسی هم صداش درنمیاد و د ...

دقیقا،خودشونم میدونن دارن چیکار میکنن

مگر نه این همه حرص و جلز و ولز واسه چی بود

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
بیشتر ببینید
چرا حرف بیخودی میزنید؟ پارسال از مدرسه ما با رتبه ۳۲۰۰ پزشکی دولتی قم اورد دختره( بدون سهمیه)

منم گفتم ۳۰۰۰ سهمیه نگفتم ۳۰۰۰ منطقه