2777
2789
همکلاسی من نخونده سه رقمی شدهمش سفر بودیا کربلا یا شمال یا شیراز یا نجف یا مکه یا مشهد یا جنوب😐 قبل ...

تنها افرادی که از سهمیه ایا دفاع میکنن خودشون سهمیه این 

والا ما هرچی سهمیه ای دیدیم بدون خوندن دراومدن 

پنج درصد حالا تاثیرش خیلی کمه 

ولی 25 درصد...

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اگه همه برابرن و کنکور یه ازمون برابر و عادلانه بین دانش اموزاس پس صفر انداختنای سهمیه چیه؟! اهان اون جزو ناعدالتی نیست حتما

توصیفشون میکنی میگن توهین نکن!😂اگه اومدی سایت عقده هاتو خالی کنی تاپیکام نیا و ریپ نزن...

خب جلو چشمت چی دیدی؟ با چند ساعت مطالعه و چه درصد و چه ترازی، چه دانشگاه و چه رشته ای اوردند؟ حقوق د ...

چرا انقد از سهمیه دار ها دفاع میکنی، که چی بشه ؟

چه بخونن ، چه نخونن ، خیلیی تاثیر خودشو داره 

حق خورن، حروم میخورن 

دم همه شهدا گرم ، من پاشونو می‌بوسم 

اما این نامردیه 

باید بهشون امکانات درس خوندن داده بشه ، نه همچین سهمیه هایی

هر چند که سال ها از جنگ گذشته و این سهمیه واسه چند نسل بعد داره انجام میشه

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
بیشتر ببینید
افرین خودت داری میگی ظرفیت!! مگه نمیدونی سهمیه ۲۵ اصلا ظرفیتی از دانشگاه رو اشغال نمیکنه؟؟؟؟

ما که همچین چیزی ندیدیم 

ظرفیتمون 6 نفر بود از ابتدا 

دو نفرشو سهمیه ایا با رتبه فضایی گرفتن 

بعد رتبه 3000 ما ورودی بهمن دراومد بدبخت 

تنها افرادی که از سهمیه ایا دفاع میکنن خودشون سهمیه این والا ما هرچی سهمیه ای دیدیم بدون خوندن دراوم ...

فکر کنم همکلاسی من بیشتر از 25 درصد بود

بیشتر همکلاسیام سهمیه داشتن🥲

اینطور بگم ک تراز من از همه اونا بهتر بود ولی من دانشگاه نرفتم اونا رفتن همه

همان ایلی که مردانش چو شیرند دلی دارند جوان هرچند پیرند.
همکلاسی من نخونده سه رقمی شدهمش سفر بودیا کربلا یا شمال یا شیراز یا نجف یا مکه یا مشهد یا جنوب😐 قبل ...

تراز۴هزار چجور دانشگاه تهران راهش دادن؟

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

نمیخاد این چیزا رو به من یاد بدی. اونی که ۴۰ هزار کشور شده تقریبا ۱۲ هزار منطقه شده و رتبه تو سهمیه ...

حالا شما چرا عصبی میشی

شما انگار خودت سهمیه ۲۵ درصدی داشتی به خاطر همین حرف حق به مذاقتون شیرین نمیاد!

کاشکی سر بشکند،پا بشکند،دل نشکند!_اخوان ثالث

اسی همه اینا که اینجانب داره از این و اون میگند هیچکدوم کارنامه واقعی ندیدند از کسی که سالهاست کارنامه می‌بینه بشنو چرته این حرفا! باید بخونه. و اصلا رتبه مهم نیست. این عددای که از رتبه میگند چون تعداد رقمش کمه فکر می‌کنند ارزشی داره ولی تو سهمیه اصلا رتبه هیچ اهمیتی نداره شما با رتبه ۳۰۰ چیزی رو میاری ‌که بقیه با رتبه ۲۰۰۰ میارند!! نه فکر کنی رتبشون واقعا شده ۳۰۰!!

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤
فکر کنم همکلاسی من بیشتر از 25 درصد بودبیشتر همکلاسیام سهمیه داشتن🥲اینطور بگم ک تراز من از همه اونا ...

من خودم واقعاا گریم گرفت رفتم دانشگاه دیدم طرف با رتبه فضایی اومده بعد دوست من با چهار هزار زده بود مردودد 

فرض کن بچه سه سال زحمت بکشه که تو کارنامه بزنن مردود💔

اینا نمیفهمنن 

حالا شما چرا عصبی میشیشما انگار خودت سهمیه ۲۵ درصدی داشتی به خاطر همین حرف حق به مذاقتون شیرین نمیاد ...

نه عزیز سال‌ها کمک مشاور کنکور بودم و خسته شدم از توضیحش واسه کسی که چهار تا خط ساده قانون رو نمیخونه و اسم خودش رو میذاره دانشجو

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤
سهمیه عزیزم سهمیه

خوب ببین اون با کسایی که سهمیه داشتن مقایسه شده و تراز قبولی واسشون۴هزار ایناس

وگرنه اگه با عادیا مقایسه میشد راه نمیدادن

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...