2777
2789

یه زمانی یه شخصی بود تو یک محیط مشترک. من چندان نمیشناختمش اما به گوشم رسید حرف هایی پشت من گفته و برای همین همه جوره باهاش قطع ارتباط کردم تا دیگه باهاش رو به رو نشم. مدتی گذشت، تا عزیزی پا درمیونی کرد مارو آشنا کنه و رابطه مارو خوب کنه و اون زمان این خانوم می‌گفت من هیچی پشت سر شما نگفته بودم و بی گناه مقصر شناخته شدم.

منم زودباور، باورش کردم و بخشیدمش.

تا اینکه یک سال بعد اسکرین پیاماش تو یه گروه دستم رسید که دیدم عه 😂😂😂 نه تنها حرف زده بلکه فحشمم داده بود.

از اون موقع ارتباط خاصی نداشتیم اما این اخیر خیلی زیاد دور و برم میپلکه. تاریخچه اون اسکرین هم برای قبل آشتی کردنمون بوده.

به نظرتون اسکرین هارو نشونش بدم و قطع رابطه کنم! یا کاری به کارش نداشته باشم؟ چون اسکرین ها۶-۷ ماه دستم رسیده اما هیچی بهش نگفتم و فقط به روش لبخند میزنم.

این کاربری دست چندین نفر است.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اصلا کاری به کارش نداشته باشاین شخص دنبال حاشیه ست سعی کنید بازم ازش فاصله بگیرید و اعتماد نکنید

یعنی ازش دوری کنم؟  

چون خیلی واضحا میاد جلو، که اگه نمیدونستم فکر میکردم دنبال دوستیه 

ازش دوری نکنم؟ چون انگار اصرار زیادی برای دوستی بیشتر داره هرچند من رغبتی ندارم بهش

اگه امکانش هست کلا باید قطع ارتباط کرد 😂 آخه گفتی محیط مشترک فکر کردم شاید نشه دور بشی

یعنی ازش دوری کنم؟ چون خیلی واضحا میاد جلو، که اگه نمیدونستم فکر میکردم دنبال دوستیه

بله به نظر من تا حد ممکن دوری کنید 

اگر هم کسی علت رو جویا شد حاشا کنید و بگید که من اصلا با این شخص مشکلی نداریم و برداشت اشتباه شما بوده تا دیگه پادرمیونی نکنن.

بی آب و تاب و توان،

اگه امکانش هست کلا باید قطع ارتباط کرد 😂 آخه گفتی محیط مشترک فکر کردم شاید نشه دور بشی

آره محیط مشترکه.. هی همو میبینم و نمیشه قطع ارتباط کامل.. مگر اینکه رابطمو باهاش بهم بزنم... که دقیقا مثل دفعه قبل میشه.. 

اصلا اصلا اعتماد نکنید و قاطی بازی اش نشید

نه بابا دیوانه ام مگه؟ هنوز اون حرف ها که پشت سرم زده یادمه... جای تعجب داره شخصی که ازم اینقدر بدش میاد چرا اصلا باهام دوست شد..

آره محیط مشترکه.. هی همو میبینم و نمیشه قطع ارتباط کامل.. مگر اینکه رابطمو باهاش بهم بزنم... که دقیق ...

نه نه رابطه تون رو بهم نزنید 

فقط کاری بهش نداشته باشید تا حد ممکن

بی آب و تاب و توان،

آره محیط مشترکه.. هی همو میبینم و نمیشه قطع ارتباط کامل.. مگر اینکه رابطمو باهاش بهم بزنم... که دقیق ...

به نظرم مستقیم قطع ارتباط نکن ک بعدا بقیه بگن تو دشمنی داری و ... بعدشم دوباره بیان اشتیتون بدن، همون دهن به دهن نشو باهاش