2777
2789
وضع مالیمون که زیاد خوب نیس فعلا یه پراید خریده خودش هم کار میکنه هم درس میخونه به اندازه ی 400میلیو ...

وای چقدر خوب پسرت چیکاره است ماشالله که اینقدر زود درآمد داره خب پس خوبه دیگه پسر با جنم ایه من بودم اگه دختر خوبی بود دومادش میکردم خداروشکر هم درس میخونه هم کار میکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه سوال بپرسم؟ منم یه پسر نوزده ساله دارم که یه سالی میشه عاشق یه دختر هم سن خودش شده مادره دختره تا ...

برن مشاوره حتما 

مخصوصا پسرت

مساوره باید سختیای زندگیو براش بگع و اون باید این شختیارو بپذیره اگر پدیرفت اوکیه

آره 😂دیگه دانشگاه هم که بیان تو زیر شاخه های تجربی اصلا یه چیز نرمال تریه 😅

👌🏻اطلاعات کاملِ کامل😂

دوستم می‌گه به پسرا چه زیر و روی بدن مارو بدونن چه تو مدرسه چه دانشگاه😅

باش مراقب گرگا نفسم ... :)

وضع مالیمون که زیاد خوب نیس فعلا یه پراید خریده خودش هم کار میکنه هم درس میخونه به اندازه ی 400میلیو ...

دوسال نامزد بمونن اوکی هست. داداش خودم۲۱سالگی ازدواج کرد.اونم مستقل بود و درامد داشت. پدرمم براش خونه گرفت و نصف جهاز رو‌

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
چرا؟ چه صحبتی با مادره دختر بکنم؟

دایی و خاله من ۱۹ سالگی با عشقشون ازدواج کردن ،هردو پشیمونن ،بههچ نظرم سرشون الان باد داره ،احتمال پشیمونی زیاده ،برن بالای ۲۵ یهتره ،چهارصد میلیونم با این اوضاع اقتصادی کمه

الهی مرا آن ده که آن به ... 

اسی جون اصلا خیلیییی بعیده پسرت ندونه‌. خیلییی بعیده.مطمین باش میدونه. اگر بگی فقط خجولش میکنی. چون ماشاا...بزرگه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
وای چقدر خوب پسرت چیکاره است ماشالله که اینقدر زود درآمد داره خب پس خوبه دیگه پسر با جنم ایه من بودم ...

بچم از 10سالگی کار میکرد تو مغازه کنار عموش کار کرده تو رستوران کار کرده الانم یه مغازه اجاره کرده ساندویجی داره همسرم خسیس بود اصلا پول تو جیبی از پدرش نگرفت... خرج درس و دانشگاهش با خودشه.. میگه مامان من انتخاب خودمو کردم و این حس دیگه برام تکرار نمیشه... نمیدونم چیکار کنم میگه چند وقت دیگه بیا چهار نفری (مامانا و خودشون دوتا) بریم با هم آشنا بشین 

بچم از 10سالگی کار میکرد تو مغازه کنار عموش کار کرده تو رستوران کار کرده الانم یه مغازه اجاره کرده س ...

من حس میکنم پسرت چون از اول مستقل بوده،سختی کشیده و سردی و گرمی روزگار رو،میتونه ازدواج کنه توی این سن‌

بچم از 10سالگی کار میکرد تو مغازه کنار عموش کار کرده تو رستوران کار کرده الانم یه مغازه اجاره کرده س ...

آفرین عجب پسر سخت کوشی من بودم میرفتم پسرت تصمیمش و گرفته از بچگی مثل یه مرد رفتار کرده الان برای ازدواجش زوده؟نه اصلا زود نیست این بچه زود بزرگ شده والان یه مرده با عرضست  

من حس میکنم پسرت چون از اول مستقل بوده،سختی کشیده و سردی و گرمی روزگار رو،میتونه ازدواج کنه توی این ...

اره ماشالله خیلی بیشتر از سنش میفهمه... دختره هم خاستگار داره پسرم استرس داره.. واای نمیدونی روزی که فهمید دختره خاستگار داره چیکار کرد رفته بود در خونه ی دختره و دیده بود پسره با گل و شیرینی رفته داغوون شده بود زنگ زده به مامان دختره گریه کرده بود و مهلت خواسته بود😢

الان نمیخوام تربیت کنم این یه بخش کوچکی از تربیته بعضیاتون کلا شوتین

ببخشید اظهار نظر میکنم ولی الان بیشتر نیاز دارن آداب  معاشرت و نحوه آشنایی ،آداب دعوت به رستوران و رفتار در هنگام غذاخوردن  ،اداب نشست و برخاست و.... اینها رو یاد بگیرن  

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
آفرین عجب پسر سخت کوشی من بودم میرفتم پسرت تصمیمش و گرفته از بچگی مثل یه مرد رفتار کرده الان برای از ...

خدا کنه همینجوری باشه میترسم زودگذر باشه و پشیمون بشه... گاهی از فکر و خیال خوابم نمیبره