2777
2789
عنوان

عیدسفرنرفتیم خیلی ناراحتم

296 بازدید | 32 پست

ماخیلی وقته سفرنرفتیم تصمیم داشتیم عیدحتمابریم مسافرت آب وهوامون عوض شه.ماشینمون خراب شدخرج سنگین برداشت هرچی داشتیم دادیم اونودرست کردیم دستمون خالی شدن تونستیم جایی بریم.خیلی حالم گرفتست.اووووووف

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پنج ساله نرفتم یکم شوهرم کارکرد اونم پولو ندادنحتی نشد لباس بخریم برامون دعامن بتونیم بگیریم

ای باباچقدرمشکلات مالی زیادشده.ایشالله سال پرپولی باشه براتون

ایشالله بعد عید بریدمام جایی نرفتیم همش خونه ایم بیخیال خودتو ناراحت نکن حالا اگه تو جاده خراب میشد ...

همسرم گف ایشالله تابستون حتمامیریم.هعی حتماحکمتی داشته

ایشالله. منم به همسرم همینو گفتم قبول کرد

بله قطعا حکمتی بوده عزیزم خودتو ناراحت نکن 

منو چی میگی که صبح تاشب خونه تنهام شوهرم میره سرکار شب میاد اینم میگذره گلم ایشالله سلامتی باشه

عزیزم منم نرفتم چندین ساله.همش وقتی تعطیلات یا آخر هفته میشه می‌آییم شهر خودمون .شهر خودمون یه جورایی شده مسافرت🤦‍♀️

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
ایشالله. منم به همسرم همینو گفتم قبول کردبله قطعا حکمتی بوده عزیزم خودتو ناراحت نکن منو چی میگی که ص ...

منم تنهام عزیزم همسرم نیمه دوم عیدتعطیله همیشه.

ولی خب سعی میکنم یابرم خونه خواهرم بامادرم دلمون نگیره

انشالا میرین.همسر منم گفته بعد تعطیلات عید کارخونه احتمالا بفرسته مشهد خیلی خوشحال بودم واسه اون😍۵ساله نرفتم

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم