2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم ان شاالله عاقبت بخیر بشی❤️ اینقد مهربونی☘️خدا بیشترشو بهت بده و سلامت باشی🙏اول دعا کن برای سل ...

به به بههه چشم چشم چشممم

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
التماس دعا واسه کارم دعا کنید اگه تونستی اللهم عجل لولیک الفرج را یه دور تسبیح بگو

عجب ذکری

چشم چشمممم

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
3 تا نیت قلبی دارم لطفا دعام کن

انجام شد✅️

میشه دعاکنیخدا دوسه ماه بعد عید معجزه ای میخوام رو برام انجام بدهمرسی ازت منم دعات میکنم💝

انجام شد✅️💚

برای درست شدن رابطه منو همسرم لطفا دعا کن ممنون

انجام شد✅️

الان حالت چطورخ ؟

الان همش میگم گورباباش

از این ناراحتم ک چرا اینقد ب خودم آسیب زدم

هیچ پسری حتی لیاقت یع قطره اشکم نداره. چ برسه به اون همه مدت افسردگی و گریه و انزوا و ناراحتی قلبی و سفید شدن مو... من احمق دو سال براش افسرده شده بودم.. ینی مرگو ب چشم دیدم... 

میشه برا حاجتم صلوات بفرستین🌹

انجام شد ✅️