2777
2789
چه دل مهربونیزود بختم باز بشه و ازدواج خوب و عالی داشته باشم 💚🥺

خودت مهربونی که منو مهربون میبینی

تو چندمین کسی هستی که ازدواااج میخوای بکنیییی

برات با تسبیح امام رضا ام ذکر میگم که با همسر ایندت انشاالله برین حرم امام رضا عقد کنید💚🌱

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ممنون عزیزم لطف میکنید که 

اول که امیدوارم خودت به خواسته های قلبیت برسی و همیشه شاد و دلخوش باشی منم نیت میکنم توی دلم برام دعا کن 😍 🙏💞

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بیشتر ببینید
سروسامون گرفتن بچه‌ها

به روی دوتا چشمااام

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
ممنون عزیزم لطف میکنید که اول که امیدوارم خودت به خواسته های قلبیت برسی و همیشه شاد و دلخوش باشی منم ...

چشم خوشگلللل منننن

برای تو ام دعا میکنممممممممم

عاقبت بخیری وبچه دارشدن

به روی چشم و به روی سرم

حتما 

پیام همه رو ریپلای کردین جز منو🥲😂 ناناعت شدم😶😂

دااارم ریپلای میکنم جیگررررر من یاد نگرفتم که بین ادما فرق بذارم اتفاقا حالا که اینجوری شد برای تو رو تربت امام حسین دعا میکنم💚🌱