2777
2789
عنوان

مغزم داره منفجر میشه از کاری که کردم😢💔

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 47 پست
خب شوهرت چیکار میکنه چطوررفتار میکنهوالا اینقدر تصمیم قطعی برای طلاق گرفتی این کنار هم موندنا فقط دا ...

نمیزارم نزدیکم شه، گفتم باهام حرف بزنه خودمو پرت میکنم پرت میکنم پایین

خونوادم حرف حالیشون نمیشه، اگه میشد تا الان درخواست طلاقمو داده بودم

دیگه جوون جنگیدن و بحث و...  رو ندارم هیچ جوره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر پیام من رو میبینی

اول بهت تبریک میگم بابت نی نی گلت

و کاملا حق داری افکار منفی بیاد سراغت و الان حالت بد باشه

ولی بدون راه سختی در پیش داری بدون رو دروایسی

الان وقت استراحتته سعی کن به افکارت غلبه کنی این چند روز رو وفقط یه تیکه استراحت کنی تازه زایمان کردی بدنت باید جمع و جور بشه 

بخاطر خودت و بچه فعلا صبوری کن و هیچی نگو

بهش محل نزار غذات رو بخور خوابت رو‌بکن به بچتم برس

امیدوارم هرچه زودتر به آرامش برسی عزیزم🤍💋

وقتی تعلیقم اینجام😒🦖 

زندگی باهاش برام خود جهنمه، یه روز نیس اومدم ولی داغون شدم، معدم درد میکنه، دست و پام بی جون و میلرز ...

واسه همین یه روز نمیکشی؟ صبرکن چندماه یکسال . کمکم دوباره مهر شکل میگیره خودبه خود 

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏 آرزوی اینو دارم ازدواج کنم و بچه داشته باشم با ذوق نگاش کنم وقتی بغلمه دستای کوچیکشو بگیرم و لذت ببرم و از این همه خوشبختی اشک بریزم.وقتی بزرگتر شد ببرمش مدرسه با عشق غذا درست کنم بعدبرم بیارمش. اونوقت هیچی از خدا نمیخوام دیگه 

بیشتر ببینید

کاملا درکت  می کنم خیلی سخته اما هر تصمیمی امروز بگیری سالها روی زندگی خودت و بچه ات اثرش می مونه پس قشنگ سبک سنگین کن 

اول ببین خیانت در چه حد و چه مدت بوده 

بعد ببین رفتنت بیشتر اونو تنبیه می کنه یا برای خودت و اون طفل معصوم عذاب میشه

ببین ارزش داره زندگی که این همه براش زحمت کشیدی رو مفت و مسلم دو دستی بزاری برای یکی دیگه 

ببین اگر قرار هست بمونی و یه فرصت بدی چه امتیازی ازش می گیری که یادش باشه دیگه اشتباه نکنه مثلا حق طلاق حق حضانت یه مالی رو به نامت زدن 

چتاشو تو گوشیش خوندم با منشی دفترشرابطه رو میگه نبوده ولی خب رو حرفش اعتباریم نیس

تا خودت رابطه ندیدی نبایدبگی . حالا چتا درمورد چی بودن؟

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏 آرزوی اینو دارم ازدواج کنم و بچه داشته باشم با ذوق نگاش کنم وقتی بغلمه دستای کوچیکشو بگیرم و لذت ببرم و از این همه خوشبختی اشک بریزم.وقتی بزرگتر شد ببرمش مدرسه با عشق غذا درست کنم بعدبرم بیارمش. اونوقت هیچی از خدا نمیخوام دیگه 

بیشتر ببینید

تاپیک های قبلی تو خوندم 

خودتم رفتارت جالب نبوده با شوهرت 

از ارتباط با مرد غریبه و فهمیدن این موضوع توسط شوهرت 

و پیش کشیدن ماجرای طلاق قبل از اینکه همسرت  خیانت کنه 

و تنها گذاشتمش 

اینها دلیلی بر خیانت همسرت نیست می‌دونم 

اما خراب کاری داشتی کن کار ی داشتی 

واسه همین یه روز نمیکشی؟ صبرکن چندماه یکسال . کمکم دوباره مهر شکل میگیره خودبه خود

گلم ایشالا هیچ وقت سرت نیاد

ولی آره یه روزم نمیکشم، نزدیکم که میشه ضربان قلبم میره بالا گوشام داغ میشه بغض گلومو میگیره، تحمل همچین حالت هایی واقعا عذابه

کاملا درکت می کنم خیلی سخته اما هر تصمیمی امروز بگیری سالها روی زندگی خودت و بچه ات اثرش می مونه پس ...

درسته یه بچه داره و زن این اقاست زحمت کشید از موقعی که زنشه من خودمم میگمش فرصت بده. اما از لحاظ زحمت کشیدن شوهرش ازبچگی درس خوند تا رسید به دفترزدن و تلاش کرد 😅

بیشتر ببینید
گلم ایشالا هیچ وقت سرت نیادولی آره یه روزم نمیکشم، نزدیکم که میشه ضربان قلبم میره بالا گوشام داغ میش ...

نمیدونم دیگه چی بگم والا

بیشتر ببینید
تاپیک های قبلی تو خوندم خودتم رفتارت جالب نبوده با شوهرت از ارتباط با مرد غریبه و فهمیدن این موضوع ت ...

من از اون موقع هم شوهرم خیلی خیلی سرد شده بود، هیچ توجهی بهم نمیکرد، منم یه روز از رو دردودل اینجا گفتم دلم میخاد با یه مردی حرف بزنمو...  اونم انگار رمز عبورمو داشتو تو همین سایت دید اینو

بعدشم کلی دعوا سر یه تاپیک داشتیم، ولی همین دعوا باعث شد منم جرات کنم گوشی اونو چک کنم،و نتیجش که.... 

حالا کی مقصره؟ من فقط درد و دل کرده بودم اینجا

چتاشو تو گوشیش خوندم با منشی دفترشرابطه رو میگه نبوده ولی خب رو حرفش اعتباریم نیس

احتمالا از شوهرت خوشت نمیاد 

وگرنه با ارتباط چت و ... با یه بچه  دنبال طلاق نبودی

به بچت رحم کن 

ناراحت نشی از من 

نمیزارم نزدیکم شه، گفتم باهام حرف بزنه خودمو پرت میکنم پرت میکنم پایینخونوادم حرف حالیشون نمیشه، اگه ...

فعلا به چشم یه عابربانک نگاهش کن، یه غریبه که داره با تو و پسرت زندگی میکنه. بذار زمان بگذره

شرایط برای تصمیم گیری راحت تر میشه

میتونین بفهمین زندگی مشترک تون به تهش رسیده یا نه

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
من از اون موقع هم شوهرم خیلی خیلی سرد شده بود، هیچ توجهی بهم نمیکرد، منم یه روز از رو دردودل اینجا گ ...

اگه اینطوریه که هر زنی شوهرش سرد بشه فکر مرد دیگه ایی به سرش بزنه خب دنیا میشه فاحشه خونه 

حتی فکرش هم اشتباه 

مقصر هم هر دو تا تون هستید 

قربانی هم اون طفل معصوم