2777
2789

من چند وقتی بود خونه بابام بودم به خاطر خیانت شوهرم، تصمیمم سفت وسخت طلاق بود

ولی اونقد خودش و پدر مادرش اومدن رفتن و زنگ و...  بعد از این طرفم فشار خونوادم به برگشتنم چون بچم تقریبا۴۴روزست، مجبور شدم برگردم خونم ولی موقتی و واسه چند روز بعدش باز قراره برگردم، الان مثلا میخاد چند روز با هم باشیم تا هم بچه رو ببینه هم بیشتر حرف بزنیم،

ولی من قبل اومدنمم ۲٠٠بار با خودم کلنجار رفتم آخرش گفتم به خاطر بچم برم، الانم اینجا از عصر که اومدم مغزم داره نابود میشه اونقد هی با خودم گفتم چرا اومدمو فلان

شبم حتی دو دیقم نخوابیدم با اینکه بچمم آرومه،،، چند روزو نمیتونم دووم بیارم میترسم دق مرگ شم اینجا، واقعا حالم خوب نیس، دوست دارم چشامو ببندم و برم تو کما، که دیگه عذاب این زندگی رو رو دوشم نکشم💔💔💔💔😞😞😭😭😭

بچتو وردار برو خونه بابات

بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا اگه پشیمونه واقعا فرصت بده دیگه یامحلش نده . این همه فکر و خیال خدانکرده مویرگا مغزتو پاره میکنه😓

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏 آرزوی اینو دارم ازدواج کنم و بچه داشته باشم با ذوق نگاش کنم وقتی بغلمه دستای کوچیکشو بگیرم و لذت ببرم و از این همه خوشبختی اشک بریزم.وقتی بزرگتر شد ببرمش مدرسه با عشق غذا درست کنم بعدبرم بیارمش. اونوقت هیچی از خدا نمیخوام دیگه 

بیشتر ببینید
برو باز جنجال میشه که قرار بود چهار پنج روز بمونی و چیشد و.. اگه میتونستم همین الان میرفتم

خب شوهرت چیکار میکنه چطوررفتار میکنه

والا اینقدر تصمیم قطعی برای طلاق گرفتی این کنار هم موندنا فقط داره عذابت میده بیشتر داره بدت میاد حداقل دور بودی شاید معجزه ای میشد دلت تنگ میشد الان چی ولی

پس تحمل کن دیگه یه سه روز دیگه ام 

خانوادتم بعد برگشتت قشنگ شیرفهم کن خودت رو بزن به حال بدی که بینن اصلا قصد برگشت نداری بفهمن با دو سه روز رفتن هیچی درست نمیشه 

بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید
ای بابا اگه پشیمونه واقعا فرصت بده دیگه یامحلش نده . این همه فکر و خیال خدانکرده مویرگا مغزتو پاره م ...

زندگی باهاش برام خود جهنمه، یه روز نیس اومدم ولی داغون شدم، معدم درد میکنه، دست و پام بی جون و میلرزه، نمیکشم دیگه

خیانتش در چه حد بوده؟

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…