2777
2789
عنوان

اولین عید متاهلیم خیلی تنهام شوهرم بم رکب زده بی وجدان

| مشاهده متن کامل بحث + 15014 بازدید | 210 پست

خوب تو که میخوای باید روزگارش رو سیاه کنی 

تا بره درخواست بده

نه که بزاری بره خوش باشه

مهریه اتم بزار اجرا بگو عندالطالبه هست

تو خونه اش بمون و بگو مهریه میخوام

هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم حتی اگر وارد تاپیک نشم

حرصم از حسادت و دوست داشتن نیست ازبی احترامی و دروغین هست که بم گفته

کاملا میفهمم چی میگی منم هم یک زن هستم حتی شده به ظاهر این کار و بکن این طوری کوفت اش میفهمه که چقدر آدم بی ارزشیه حس بی ارزشی بهش میدی با این کار همون کاری که اون با تو کرده 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

این ازدواج از پایه اشتباهه 

شما اهل مسجد و نماز

شوهرت مشروب خور و عیاش 

محاله بتونی عوضش کنی

خدا کمکت کنه

قصد ادامه زندگی داری؟

یا تلاش میکنی عوضش کنی

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید

واو چقدر تفاوت فرهنگی🫢🫢🫢ماهم مذهبی و چادری بودیم..‌خانواده شوهرم کم حجاب و ازاد و..‌.   ولی اهل ش راب وقلیون و... نیستن. کم کم با هم مَچ شدیم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

از کسی که مشروب می خوره هرکاری برمیاد،چون عقلش رو از دست میده حتی اون دختر داییش خطرش کمتر ازاون مشروب هست ،یه چیز بگم خودت رو فدای داداشت نکن چرا داری می سوزی وقتی می تونی نجات پیدا کنی دیگه برنگرد اون آیه قرآن خیلی قشنگه معنیش میشه زنان پاکیزه برای مردان پاکیزه و مردان خبیث برای زنان خبیث

زندگیم فاتحش خونده خواهر جان قصدم طلاق هست منتظرم خودش درخواست بده اینکه نرفتم هم خودم نخواستم هم خو ...

واسه زندگیت بجنگ مگه طلاق الکیه شوهرتو تو دست بگیر حالیش کن زن گرفته مسئولیت زندگیشو قبول کنه اون تنها میخواست بره تو هم میرفتی اگه سختت بود بری میگفتی صبر کن ماه رمضون تموم بشه بعد عید میریم بهش بگو این خوش گزرونیا ارزش نداره زندگیتو بخاطرش خراب کنی بخاطرش ارزش زنتو بیاری پایین 

چه کامنتای عجیبی

چه جوابای عجیبتری استارتر میده😑😑😑

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
بیشتر ببینید
اره درست میگه شوهرم فقط مشکلش عیاشی نیست خیانت کار و هرزه هست با وجود متاهلی با زنها میپره

سعی کن ازش مدرک جمع کنی.دوست من تو خونه دپربین گذاشت مچ شوهرشو گرفت و درخوست طلا داد.

نصیحت امشب:واسه آدم هایی وقت بذاریدکه پدر و مادرشون واسه تربیتشونوقت گذاشته باشن.

چرا مردا اینطوری میکنن🥺

مگه ما زنا چی کم میزاریم که به همه توجه میکنن بجز زن خودشون

خیانت میکنن

خدایا قربونت برم تو این شبای عزیز چرا هرچی دختر افتاب مهتاب ندیدس همچین شوهرایی گیرشون میندازی،جهنمو تو دنیا داذن بهمون😣

چرا مردا اینطوری میکنن🥺مگه ما زنا چی کم میزاریم که به همه توجه میکنن بجز زن خودشونخیانت میکننخدایا ...

حرف درستی زدی بعضی وقتها شاکی میشم از این تقدیر و این عدالت بعد به خودم میام توبه میکنم حق من همچین مردی نبود 

خدایم برایم کافیست ❤