2777
2789
عنوان

اولین عید متاهلیم خیلی تنهام شوهرم بم رکب زده بی وجدان

| مشاهده متن کامل بحث + 15304 بازدید | 210 پست

عزیزم سال جدیدتون مبارک باشه 

من نمیخوام قضاوت کنم ولی با توضیحاتی ک دادی خانواده شوهر شما خیلی راحتن هم از نظر پوشش هم از نظر رقص مشروب و اینا شما ولی انگار مثل همسرتون فکر نمی‌کنید و مذهبی هستین( قضاوت نباشه گلم من حسی ک از حرفاتون گرفتمو میگم) و هرکس عقایدش واسش محترمه عقاید همسرتون چه صحیح چه غلط براش محترمه و دنبالشون میکنه شماهم اگر از اول زندگی بخواین باهاش بحث کنید واسه عقایدش  و پایه کاراش نباشی متاسفانه بیشتر وقتشو سعی میکنه بيرون از خونه بگذرونه 

البته خیلی از کاراشم شاید اشتباه باشه و خب شما نباید همکاری کنید ولیی اینم بدونید خانومی که مدام نق میزنه و قر میزنه شوهرشو از خودش دور کرده با سیاست میتونید همه چیو رو خواسته خودتون ببرید جلو

الان مشروب شد کثافت کاری؟ ولی قلیان کثافت کاری نیست؟عجب اگر بنا ب این باشه جفتش برای بدن مضره و کثاف ...

باشه عزیزم

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

گول خوردم خریت کردم

دیگه این حرفا فایده ای ندارد شما رو که طلاق نمیده بالاتنه نمیتونه برات کاری بکنه باید خودت یه کاری بکنی بنظر من زنگ بزن به تمام اعضای اون دور همی وابرو واسش نزار بگو نخواسته منو ببره یه کاری کن مجبور بشه سرت داد بزنه البته پی همه چی ام به تنت بمال دیگه شایدم متمم خوردی که واسه نامه پزشکی قانونی بد نیست دیگه قصد برگشت نداری حد اقل تمومش کن اینجوری فشار روانیش برات مضر تره

اسی من تمام تاپیک هاتو خوتدم بنظرم یکم شل کن باهاش راه بیا تو یه آدم خشک و بشدت مذهبی هستی و اون برعکس یکم شبیه اون بشی برا حال خودتم بهتره. مشخصه شوهرت دوست داره رابطه ش با دختر دایی ش هم بخاطر اینه که از طرف تو محبتی ندیده میخواد جلب توجه کنه بنظرم میتونی با زنانگیت رامش کنی تتها راهش هم همینه فکر نکنی با این کارات طلاقت میده اون بیشتر لج میکنه باهات

کلا مردا عاشق زنی هستن که بدست آوردنش سخته

اصلا نمیخوام قیاس کنم ولی تو همون قران خداوند بندگانش را ب شراب بهشتی بشارت داده..

اولش خداوند. دستور داده نماز را در حالت. مستی نخوانید در حکم دوم دستور قبلو لغو و دستور جدید داده گفته هم حرام و هم نجسه 

صد درصد در بهشت شراب هست اونجا جنس زندگی و فکر کردن فرق داره همه میدونیم اونجا وسوسه شیطان وجود ندارع کار خلاف وجود نداره

بله من نمیگم خوبه ولی میگن خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت باش. منم عقاید خودمو دارم اعتقادام قویه ولی ب ...

عزیزم میدونم چی میگی اما شوهر استارتر دیگه شورشو دراورده با وجود متاهل بودن ب گفته خوده استارتر دوست دختر داره و دخترداییشه و الانم باهم رفتن شمال

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
عزیزم سال جدیدتون مبارک باشه من نمیخوام قضاوت کنم ولی با توضیحاتی ک دادی خانواده شوهر شما خیلی راحتن ...

نه ربطی به رفتار من ندارن ذاتا و خانوادگی فاسد هست یک عمر تو کثافت دست و پا زده به قول خودش اینجور بار اومده فقط غلط اضافه کرده زن پاک گرفته

خدایم برایم کافیست ❤

چطور ؟

اونا رضایت میدن پولشون میگیرن تو هنوز نقش بازی میکنی تااا ی مدت تاذحسابی از سرش بیفته بعدش اقدام ب جدایی میکنی میری مهریه تو اجرا میزاری تمام حساباش مسدود میکنی ایندفعه اگر اومد در خونتون نبایذ برید بیرون بزرگترین اشتباهه بایذ زنک میزدین ۱۱۰ بدون هیچ حرکتی

اولش خداوند. دستور داده نماز را در حالت. مستی نخوانید در حکم دوم دستور قبلو لغو و دستور جدید داده گف ...

خواهر جان لطفاً بحث مذهبی نکن دوبار سر ای موضوع تعلیق شدم لطفا تمومشکن عزیز

خدایم برایم کافیست ❤

عزیزم میدونم چی میگی اما شوهر استارتر دیگه شورشو دراورده با وجود متاهل بودن ب گفته خوده استارتر دوست ...

واقعاا😳من متوجه نشدم ابن تیکه رو الان دیدم به هر حال بله خوب نمیشه ندید قضاوت کرد شایدم حق داره

واقعاا😳من متوجه نشدم ابن تیکه رو الان دیدم به هر حال بله خوب نمیشه ندید قضاوت کرد شایدم حق داره

اره درست میگه شوهرم فقط مشکلش عیاشی نیست خیانت کار و هرزه هست با وجود متاهلی با زنها میپره

خدایم برایم کافیست ❤

اولش خداوند. دستور داده نماز را در حالت. مستی نخوانید در حکم دوم دستور قبلو لغو و دستور جدید داده گف ...

شما اونجا بودی زیر حکم را امضا زدی ک میدونی حکم را لغو کرده و حکم جدید صادر کرده

اره درست میگه شوهرم فقط مشکلش عیاشی نیست خیانت کار و هرزه هست با وجود متاهلی با زنها میپره

عزیزمم چقدر سخته اینجوری که بنظرم حتما جدا شو چون فقط خودتو حیف میکنی ببخشید من قضاوت کردم گفتم مشکل از شماس