2777
2789
عنوان

اولین عید متاهلیم خیلی تنهام شوهرم بم رکب زده بی وجدان

| مشاهده متن کامل بحث + 15304 بازدید | 210 پست
اسی من تمام تاپیک هاتو خوتدم بنظرم یکم شل کن باهاش راه بیا تو یه آدم خشک و بشدت مذهبی هستی و اون برع ...

نه خشک و افراطی نیستم معتدلم ارتباط با دختر داییش هم از قبل از من بوده قدیمی هست و ادامش میده یعنی ربطی به رفتار من نداره 

خدایم برایم کافیست ❤

واقعاا😳من متوجه نشدم ابن تیکه رو الان دیدم به هر حال بله خوب نمیشه ندید قضاوت کرد شایدم حق داره

اره منم واسه همین گفتم

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تقصیر خودته ببین منم یه ادم نماز خون بودم با یه خانواده مذهبی ولی با دل شوهرم راه اومدم ادم با ...

عزیزم شما مذهبی نبودی ولی

آدم چرا باید به خاطره کس دیگه از عقیدش دست بکشه؟🫥

از همه مردهای جهان به جز پدرم بیزارم حق همیشه با خانوماست چاکر خانم های بادرک وفهم🤭

مادرشوهرت چیزی نمیگه به پسرش سعی کن از در دوستی وارد شی هرچند آخر این زندگی طلاقه

مادرشوهرم از من متنفر هستش مخالف ازدواجمون بوده خودش گفت می‌خواسته برادرزاده یعنی همین دختر داییش که باش هست رو براش بگیره 

خدایم برایم کافیست ❤

نه خشک و افراطی نیستم معتدلم ارتباط با دختر داییش هم از قبل از من بوده قدیمی هست و ادامش میده یعنی ر ...

عزیزم هستی این اعتقادات شمارو ننه بزرگ مذهبی منم نداره قبول کن مذهبی افراطی هستی که مخالف رقص و شادی هستی الان قلیون و آبجو تو اکثر خانواده ها عادیه همه قرار نیست اعتقادات شما رو داشته باشن و نمیتونی بگی من خوبم هر کی قلیون میکشه کثیفه...

وقتی اومده خاستگاریت یعنی برا زندگی تورو میخواد. اون دختره تفربخشه که بنظر من میتونی از سرش بپرونیش.....

بهرحال امیدوارم بهترینا برات اتفاق بیفته از این برزخ خلاص شی 

مامانمم همینو میگه

اگر تو بشینی غصه بخوری این فکر می‌کنه تو رو ناراحت کرده و با این فکر بیشتر خوشحال میشه یعنی تو بهش اهمیت میدی دوستش داری ولی اهمیت ندی اوکی و شاد باشی یعنی خیلی برام بی ارزشی مهم نیستی برام 

من تاپیکهای شمارو خوندم از یه طرف ازش متنفری و میخوایی جدا شی از یه طرفم حرصت میگیره 😐

حرصم از حسادت و دوست داشتن نیست ازبی احترامی و دروغین  هست که بم گفته

خدایم برایم کافیست ❤

اگر تو بشینی غصه بخوری این فکر می‌کنه تو رو ناراحت کرده و با این فکر بیشتر خوشحال میشه یعنی تو بهش ا ...

نمیخوام دیگه برگردم برام مهم نی چه فکری کنه به خودشم گفتم نمیمونم باش

خدایم برایم کافیست ❤