2777
2789
عنوان

حالا میفهمم چرا ارث دختر نصفه

| مشاهده متن کامل بحث + 5014 بازدید | 203 پست
ظلم نیست و خداوند هرگز به بنده هاش ظلم نمی کنه. شما که نمی خواید ازدواج کنید، پس خرج زندگی کسی رو هم ...

نمیفهمم.

شما میگید پول زن مال خودشه درست ولی مال مرد مال بچه و زنه؟

همونو از اول مساوی بدن که مال هرکس مال خودش باشه.

شاهد زن نصف مرد رو چی میگید؟ عقل زن برای شوهر و بچشه ولی عقل مرد برا خودش؟

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

ارث پسر باید دو برابر دختر باشه

دختر شوهر کرده وظیفه شوهرشه خرجش کنه

ولی همه مخارج گردن پسره و ارثش،باید دو برابر باشه 

خیلی از خانواده ها که اصلا به دختراشون چیزی نمیدن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کی میگه ارث مرد تحت مالکیت خودش نیست؟مرد باید نفقه بده، مهریه بده، اجرت‌المثل و این حرفااگه مالی بمو ...

اصلا شرایط اجرت المثل و نفقه رو میدونی؟

فکر کردی همینجوری راحت مرد میاد تقدیم میکنه؟

عملا اجرت المثل رو نمیشه گرفت

افکار و باورهایی که مردان را از نظر جنسی اسیرشهوات غیرقابل کنترل و اراده میدانند که هیچگونه اختیار و اراده ای در کنترول رفتارهای  جنسی خود ندارند و زنان را همچون کالایی که نمیتواند شخصیت واحد و مستقل داشته باشد نگاهی به تمام معنا جنس دومی است که مردان را در ارتباطهای جنسی آزادتر میگذارد که در تجاوزات مختلف زن را مقصر اصلی این اتفاقات میدانند حتی اگرخانمی درمراجعه به دادگاه عنوان کند که به زور و با اجبار شوهر وارد ارتباط جنسی شده در این زمینه هیچگونه حمایت قانونی از زن نمیشود به این دلیل که بر اساس قوانین ما وظیفه زن تمکین از شوهر است

بیشتر ببینید
نمیفهمم.شما میگید پول زن مال خودشه درست ولی مال مرد مال بچه و زنه؟همونو از اول مساوی بدن که مال هرکس ...

تا دلت بخواد هست ولی اینجا

جای گفتنش نیست

افکار و باورهایی که مردان را از نظر جنسی اسیرشهوات غیرقابل کنترل و اراده میدانند که هیچگونه اختیار و اراده ای در کنترول رفتارهای  جنسی خود ندارند و زنان را همچون کالایی که نمیتواند شخصیت واحد و مستقل داشته باشد نگاهی به تمام معنا جنس دومی است که مردان را در ارتباطهای جنسی آزادتر میگذارد که در تجاوزات مختلف زن را مقصر اصلی این اتفاقات میدانند حتی اگرخانمی درمراجعه به دادگاه عنوان کند که به زور و با اجبار شوهر وارد ارتباط جنسی شده در این زمینه هیچگونه حمایت قانونی از زن نمیشود به این دلیل که بر اساس قوانین ما وظیفه زن تمکین از شوهر است

بیشتر ببینید
ارث مرد تحت مالکیت خودش نیست؟ پس برای کیه؟ عمه‌اش؟ یا زنش اختیار اون ارث رو داره؟خیلی وقتا مرد اصلا ...

خیر ارث بعنوان یکی از درآمدهای مرد، اولین کاربردش نفقه ست. 

جمله خودتو بخون

«ارث هم خرج خانواده می کنه»

این یعنی چی؟ 🤔

این یعنی ارثش مال خودش تنها نیست. زن و بچش هم از ارثش سهم دارند. ارثی که به مرد می رسه بین خودش رو خانوادش تقسیم میشه چون مرد وظیفه تامین معاش رو داره. 

زن نه. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
بیشتر ببینید
میگفتم ک بگم خونوادم هوامو دارن یا مثلاً اگر جاریم می‌ره سر کار بگم من اینجوری کمک حالم ولی پست تر ا ...

ببین دیگه به خانوادت بگو بهتون پولی ندن اگر هم میدن مخفیانه به خودت بدن برای رفع نیازهای خودت و تو هم هیچی پیش شوهرت نگو که پول گرفتی تا به خودش بیاد 

این کاربر دیگه نمیاد 🌹                                                                                                                     حساب کاربری منتقل شد                   لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید و صلوات بفرستید 🌹🌹                       

بیشتر ببینید
خیر ارث بعنوان یکی از درآمدهای مرد، اولین کاربردش نفقه ست. جمله خودتو بخون«ارث هم خرج خانواده می کنه ...

نفقه هم که شرط و شروط داره همینجوری نیست

بیشتر ببینید
ولم کنین تورو قرآن!مگه سال چند زندگی میکنین که این اعتقاداتو دارین؟

همین سالی که شما زندگی می کنین و جلوتر. 

فقط فرق ما با شما اینه که ما مطمئنیم یک نفر راه رو بهمون نشون داده و دلایلش هم کاملا انسان دوستانه ست. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
بیشتر ببینید
نفقه هم که شرط و شروط داره همینجوری نیست

نفقه در برابر تمکینه. 

بیشتر ببینید
همه چیو گردن خداوند میندازن 🥲

هروقت این جور حرفا میشه بجای تفکرکردن میگن اره خدا گفته

خدا میدونه شما نمیدونید

د اخه خدا به ما قدرت فکر کردن داده اگه اینجوری بود که نمیداد بر اساس غریزه رفتار میکردیم

اکثر قوانین که در مملکت ما هست بر اسلاس اسلام گرفته شده(میگن) برای زنان همش علیه شونه

میگه مرد ارثش زیاده برای اینکه باید نفقه بده مهریه بدهاجرت المثل بده انگار ما تو جامعه نیستیم و نمیدونیم اگه زنی بخواد مهریه بگیره باید انقدر پله های دادگاهو پایین و بالابره که موهاش عید دندوناش سفید شه 

طبق امار از سال ۲۰۰۵ کم تر از ۵ درصد تونستن مهریه شونو بگیرند الان که دیگه جای خود دارد همون ۵درصدم نیست 

وقتی حق طلاق دست مرده چطوری میتونه میریتو به اسونی بگیری؟

اونم تو مملکتی که اسیب روحی و روانی توسط مرد دلیل خوبی برای طلاق نیست  تجاوز و رابطه زوری مرد با زنش ازاده چون زنشه و اختیارشو داره🤷‍♀️

نفقه کمترین مقدار ممکن اکثرا میدن

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

این چه توجیحیه؟؟؟ مرد چون خرج خونه میده ارثش دوبرابره ؟ پس این همه زن که خرج خونه میدن چی؟؟

عزیزم مگه من گفتم ارث باید اینجور تقسیم بشه ؟ ۱۴۰۰ساله قانون اینطوری بوده متاسفانه هر چند الان یکم اوضاع بهتر شده  ولی خب بازم هست این مورد و واقعا ناعدالتیه و خودم از این مورد ناراضیم و حقوقی دیگه مثل دیه قصاص قتل و بقیه چیزا که خودت بهتر می‌دونی و واقعا معضله و خیلی مشکل پیش میاره و توی پرونده‌های حقوقی هم اگر نگاه کنی خیلی به چشم میخوره 

اگر دقت کنی پیامم رو هم سریع تغییر دادم چون رفتم بنویسم از نظر خودم عادلانه نیست پس منو نکش باشه عزیزم؟ 

این کاربر دیگه نمیاد 🌹                                                                                                                     حساب کاربری منتقل شد                   لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید و صلوات بفرستید 🌹🌹                       

بیشتر ببینید
مهم نیست اون چی فکر می‌کنه بذار اینقدر طمع کنه و خودشو به در و دیوار بکوبن تا خسته بشه ولی تو یه قرو ...

چ غلطی کردم گرفتم تا حالا صدام در نمیاد از بس دعوا کردیم روز اول عید

کاربری دست دو نفر👧
نفقه در برابر تمکینه.

همون دیگه زن تمکین نکنه یا صیغه مرد باشه نفقه بهش تعلق نمیگیره

بیشتر ببینید

😂😂عروس خیلی قدر دانه 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بیشتر ببینید