2777
2789
عنوان

حالا میفهمم چرا ارث دختر نصفه

| مشاهده متن کامل بحث + 5071 بازدید | 203 پست
کی میگه ارث مرد تحت مالکیت خودش نیست؟مرد باید نفقه بده، مهریه بده، اجرت‌المثل و این حرفااگه مالی بمو ...

گرفتیمون خواهر؟ ☹️

جمله خودتو بخون؛ «مرد باید نفقه بده، مهریه، اجرت المثل و اینها.»

نفقه و... رو میده به کی؟ به باباش که نمیده! میده به زن و بچش دیگه! پس یعنی زن و بچه مرد هم در ارثش شریک هستن. یعنی مرد اختیار تمام و کمال ارثش رو نداره. ارث اول باید بره پای نفقه و مواردی که فرمودید. بعد به قول شما اختیار تصرف در بقیه ش با مرده. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مگه وظیفه پدرتونه که همه چی رو براتون تامین کنه خونه و ماشین رو؟ خودتون چی هستین پس؟ یجوری میگین من ...

اِ ابنجوریه؟؟؟

پس مرد چیکارست ؟؟

چرا برای تشکیل زندگی باید دوبرابر بهش بدن مگه خودش چشه که کار کنه؟

منم مثل مرد کار کنم بازم نیاز به ی حامی مالی دارم 

هیچ ربطی به زن مردی نداره

سوره به درد میخوره تو این اوضاع عزیزم؟

سوره چی کار کنم؟

ازش قانون نوشتن؟

بهش عمل کردن؟

کوووو 

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

ربطی نداره اسلام به خاطر این گفته که پسر خرج خونه و خانواده رو میده که عادلانه نیست وگرنه اگر همسر ش ...

زنان نان اوری که خرج خونه و زندگی یا بچه هاسون ذو میدن کم نیستنا

خیر ارث بعنوان یکی از درآمدهای مرد، اولین کاربردش نفقه ست. جمله خودتو بخون«ارث هم خرج خانواده می کنه ...

بزرگوار شما باید درست میخوندی 

گفتم اصلا ارث خرج ساپورت کردن خانواده نمیشه معمولا 

در ضمن باید ببینیم در اجرایی شدن چقدر حرف شما صادقه 

خیلی مسائل رو کاغذ قانونه فقط در واقعیت سود عجیبی برای آقایون میبینیم 

همین سالی که شما زندگی می کنین و جلوتر. فقط فرق ما با شما اینه که ما مطمئنیم یک نفر راه رو بهمون نشو ...

فرق ما و شما هم اینه که ما خدا رو برای همه میدونیم اما شما فکر می‌کنید خدا برای شماست.

اینکه زن نصف مرد باشه و ارزش یک زن به عنوان کسی که برابر یک مرد هست به این باشه که تو خونه کار کنه و فرمانبردار شوهرش باشه در قبال پول .

اصلا واژه ی تمکین پر از کثیفی و حس بده. 

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

فرق ما و شما هم اینه که ما خدا رو برای همه میدونیم اما شما فکر می‌کنید خدا برای شماست.اینکه زن نصف م ...

وای گفتی اصلا این که وظیفه زن تمکین عام و خاص بی چون و چرا ست حال ادمو به هم میزنه

فرق ما و شما هم اینه که ما خدا رو برای همه میدونیم اما شما فکر می‌کنید خدا برای شماست.اینکه زن نصف م ...

همون خدایی که برای همه می دونینش، بهتون گفته حیوان؟ کجا گفته؟ آیه بیار

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
بیشتر ببینید

تاپیک من ب جا حل مشکل شد یعده ک میگن اسلام خوب گفته یعده ک میگن نه چرا گفته این تاپیک من و حرف کسایی ک میگن عروس هم چشم و رو ندارع رو هرروز یادتون بیارید همه پولتونو خرج تفریح و کیف و حال و لذت خودتون کنید تا زنده اید خرج کنید ک ن دوماد معرفت داره ن عروس تو قبرم میلرزوننتون چرا کم گذاشتین

کاربری دست دو نفر👧
خیر ارث بعنوان یکی از درآمدهای مرد، اولین کاربردش نفقه ست. جمله خودتو بخون«ارث هم خرج خانواده می کنه ...

متناسب با شرایط حال حاضر جامعه نظر بدید

الان فقط آقایون دارن کار میکنن و خانواده رو تأمین میکنن؟ 

اینهمه خانم سرپرست خانوار رو نمیبینید؟ 

وای گفتی اصلا این که وظیفه زن تمکین عام و خاص بی چون و چرا ست حال ادمو به هم میزنه

خیلی زیاد... اینکه اگه زن تو خونه نباشه مرد میتونه ازش شکایت کنه اما به چه عنوان؟ عدم تمکین 

خانواده و باهم بودن هیچ معنی نداره. فقط تمکین؟

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

خیلی زیاد... اینکه اگه زن تو خونه نباشه مرد میتونه ازش شکایت کنه اما به چه عنوان؟ عدم تمکین خانواده ...

بله گلم همه رو خوندم و خیلی چیزای دیگه

که واقعا ارزش زن رو در مقابل مرد خیلی پائین میاره

متناسب با شرایط حال حاضر جامعه نظر بدیدالان فقط آقایون دارن کار میکنن و خانواده رو تأمین میکنن؟ اینه ...

چرا می بینم

نوشتمم

وظیفه خانم تامین درآمد خانواده نیست

بیشتر ببینید