از بس ک دوماد بی چشم و روعه گربه صفته من چند باری از خونوادم پول قرض کردم یا مناسبتی شده برام مانتویی چیزی گرفتن بهش میگم فلان چیزو بگیریم میگه خونوادت ک اومدن پول میزاریم روی هم میگیریم اینقدر دعوا کردم و چیزی گفتم ک حد نداره میخواستم برم کار مشاوره وسط دعوا گفت با پول مشاورت میگیریم باز بیشتر دعوا کردیم فقط دنبال کندن و سر رکار رفتن منه عادت کرده خونوادم خرجمو بدن چیکار کنم گریم گرفت از بی چشم و روییش حیف مالی ک دور از جون بعد صد و بیست سال خونوادم بزارن کثافت میخوره بعدم میگه کمه یا وظیفشون بود
کی میگه ارث مرد تحت مالکیت خودش نیست؟مرد باید نفقه بده، مهریه بده، اجرتالمثل و این حرفااگه مالی بمو ...
گرفتیمون خواهر؟ ☹️
جمله خودتو بخون؛ «مرد باید نفقه بده، مهریه، اجرت المثل و اینها.»
نفقه و... رو میده به کی؟ به باباش که نمیده! میده به زن و بچش دیگه! پس یعنی زن و بچه مرد هم در ارثش شریک هستن. یعنی مرد اختیار تمام و کمال ارثش رو نداره. ارث اول باید بره پای نفقه و مواردی که فرمودید. بعد به قول شما اختیار تصرف در بقیه ش با مرده.
🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
همین سالی که شما زندگی می کنین و جلوتر. فقط فرق ما با شما اینه که ما مطمئنیم یک نفر راه رو بهمون نشو ...
فرق ما و شما هم اینه که ما خدا رو برای همه میدونیم اما شما فکر میکنید خدا برای شماست.
اینکه زن نصف مرد باشه و ارزش یک زن به عنوان کسی که برابر یک مرد هست به این باشه که تو خونه کار کنه و فرمانبردار شوهرش باشه در قبال پول .
اصلا واژه ی تمکین پر از کثیفی و حس بده.
..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن
تاپیک من ب جا حل مشکل شد یعده ک میگن اسلام خوب گفته یعده ک میگن نه چرا گفته این تاپیک من و حرف کسایی ک میگن عروس هم چشم و رو ندارع رو هرروز یادتون بیارید همه پولتونو خرج تفریح و کیف و حال و لذت خودتون کنید تا زنده اید خرج کنید ک ن دوماد معرفت داره ن عروس تو قبرم میلرزوننتون چرا کم گذاشتین
وای گفتی اصلا این که وظیفه زن تمکین عام و خاص بی چون و چرا ست حال ادمو به هم میزنه
خیلی زیاد... اینکه اگه زن تو خونه نباشه مرد میتونه ازش شکایت کنه اما به چه عنوان؟ عدم تمکین
خانواده و باهم بودن هیچ معنی نداره. فقط تمکین؟
..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن