2777
2789
عنوان

عید امسال خیلی مسخره بود برام

1152 بازدید | 64 پست

اصلا هیچیییی شبیه عید نبود همش جنگ و دعوا فکر کنید حتی یه سفره هفت سینم نچیدیم سبزه هامون برعکس هر سال همش داغون بود دقیقا نیم ساعت قبل عید خانوادم بخاطر مشکلات مالی و... دعواشون شد اعصاب همه داغونننن...

اصن تبریک نگفتیم هیشکی حرف نزد سال جدید تو سکوت گذشت سال پیش بابام روبوسی میکرد و عیدی میداد ولی امسال کلا مود هممون خیلی بد بود 🥲💔

انقدم تنها هستم حتی یه نوتیف تبریک عیدم نداشتم از کسی💔

میگم دیگه ۱۴۰۴ چی بشه از همون اولش که اینطوری شروع شد...🫠💔

رِسَد‌ آدَمی بِه جایی کِه بِجُز خُدا نَبینَد...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شاهنامه آخرش خوشه. ایشالله آخرش با خنده و شادی باشه

مرسی گلی امیدوارم همینطور بشه که شما گفتی🥲💗

ایشالله واسه شما هم سال قشنگ و پربرکتی باشه

اعصابم داغون شده از یه طرفم مریضم دیگه ته ته مسخرگی شده

واییی🥲🥲🥲ایشالله زود حالت خوب شه واقعا تو این همه بدبختی مریضی دیگه خیلی رو مخه🥲💔

برای ماهم همینه 🥲💔تو تاپیکمم گفتم

عزیزدلممم واقعا درکت میکنم🥲💔خیلی حس بدیه بابای منم اصن یه کلمه هم حرف نزد از موقعی که دعوا شد تو خونه

اصن همچی یه حس بدی داره

انگار نه انگار که عید شد!

مام قطع رابطه ایم‌منم هیچکس تبریک نگفت بجز‌یکی از دوستای مجازیم فقط

با فامیلاتون؟

خوشبحالتون والا فامیلای افاده ای ما الان منتظرن عید شده بیان کلی تیکه بندازن به همه چیمون کاش ما هم قطع رابطه بودیم🥲💔

منم حال دلم اصلاخوب نبودامسال سالی که نکوست ازبهارش پیداست .شوهراشغالم بامامانم بیخودی قهرکرده امروزمامانم گفت گوشی روبده بهش تبریک بگم بامامانم حرف نزددلشوبدجوری شکونددم سال تحویلی بعدشم گرفت خوابیدالانم تشریف بردبیرون .