2777
2789
عنوان

پول جیب پسرم

349 بازدید | 30 پست

پسرم ۱۵ سالشه گفت پول جیب میخوام شوهرم هر ۳ روز ۱۰۰ میزد به کارتش بعد ۹ ماه گفت کمه ۵۰ بزار روش شوهرم گذاشت الان باز میگه کمه ۵۰ دیگه بزار چکار کنم 

من گندم هستم و اصلا از دین خوشم نمیاد من ۱۵ سالم بود فهمیدم اینا خرافات و ۲۰ شدم با خانوادم دعوا کردم سر دین و فرار کردم و اون جوری که دوست داشتم زندگی کردم تو صورت همه و استادم و تونستم خودم بشم ۳۹ شدم و چند  سال برادر بزرگم رو ندیدم من امیدوارم یک روز مردمان ایران این حقیقت بفهمند چند صد سال مردم یک فکر داشتن امیدوارم یک اتفاق یا یک جرق کوچک همه رو از خواب بیدار کنه

بیشتر ببینید

من 16 سالمه تاحالااا نگفتم به من پول تو جیبی بدید😂😂

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خوب چکار میکنه باهاشون؟

اینترنت بازی بیرون خوراکی 

من گندم هستم و اصلا از دین خوشم نمیاد من ۱۵ سالم بود فهمیدم اینا خرافات و ۲۰ شدم با خانوادم دعوا کردم سر دین و فرار کردم و اون جوری که دوست داشتم زندگی کردم تو صورت همه و استادم و تونستم خودم بشم ۳۹ شدم و چند  سال برادر بزرگم رو ندیدم من امیدوارم یک روز مردمان ایران این حقیقت بفهمند چند صد سال مردم یک فکر داشتن امیدوارم یک اتفاق یا یک جرق کوچک همه رو از خواب بیدار کنه

بیشتر ببینید

ماهی ۲ یا ۳ تومن بهش بدین دیگه ندین هیچی 

با من از زیبایی ها حرف بزن ، از دکتری که با لبخند از در اتاق بیرون می‌آید ، از کسانی که هیچوقت هم دیگر را ترک نمی گویند ، از عشاقی که به هم باز می‌گردند ، از هواپیمایی که به سلامتی به مقصد میرسد ، از دو دوست زیر چتر یکسان ، از مرده ای که سرنوشتش تغییر میکند. با من از دروغ های زیبا حرف بزن 

بیشتر ببینید

خیلی اشتباه که روزانه یا چند روز میفرستید براش 

باید ماهانه باشه که بتونه مدیرت کنه پول خودش و دیگه توماه ب هیج وج بهش پول ندین باهمون کنار بیاد یا یک‌روز خرج کنه یا ۳۰ روزه خرج کنه صدرصد با ۲۰۰ هر س روز نمیتونه و کمه براش 

باید از اول می پرسیدید که چه مخارجی داره..

یه بلو بانک براش باز کنید و بگید هرکارتی که می کشه داخل اپلیکیشنش بنویسه برای چی خرج کرده 

هر هفته ببینید مخارجش معقوله یا زیاد از حده بعد تصمیم بگیرید

ماهیانه بدین ی مقدار مشخص

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌لایک نکن به هیچ عنوان❌ تو اون زمان و تو اون شرایط همینقدر بلد بودی و اندازه تجربت عمل کردی پس به خدت سخت نگیر.فکر کردن به کسانی که گذشته شما را تباه کردند خودزنی محض است فکرتان را برای کسانی بگذارید که برای ساختن آینده شما قدم برمیدارند.

بیشتر ببینید
باید از اول می پرسیدید که چه مخارجی داره..یه بلو بانک براش باز کنید و بگید هرکارتی که می کشه داخل اپ ...

داره

بیشتر ببینید