2777
2789

همه کاری کردم براشون یکم تبشون پایین بیاد مسافرم‌شهر غریب توروخدا این دعارو‌بخونید تبشون پایین بیاد همینجوری سفر زهرمارم شد حداقل بدتر نشن 

دکتر هم‌بردمشون دارو داده شیاف اینا هنوز اثر زیادی نذاشته

این دعا بچه های نی نی سایت گفتن براتب خوبه

بِسْمِ اللّهِ النُّورِ بِسْمِ اللّهِ نُورِ النُّورِ بِسْمِ اللّهِ نُورٌ عَلى نُورٍ بِسْمِ اللّهِ الَّذى هُوَ مُدَبِّرُ الاْمُورِ بِسْمِ اللّهِ الَّذى خَلَقَ النُّورَ مِنْ النُّورِ اَلْحَمْدُ لِلّهِ الَّذى خَلَقَ النُّورَ مِنَ النُّورِ وَاَنْزَلَ النُّورَ عَلىَ الطُّورِ فى کِتابٍ مَسْطُورٍ فى رَقٍّ مَنْشُورٍ بِقَدَرٍ مَقْدُورٍ عَلى نَبِیٍ مَحْبُورٍ اَلْحَمْدُ لِلّهِ الَّذى هُوَ بِالْعِزِّ مَذْکُورٌ وَبِالْفَخْرِ مَشْهُورٌ وَعَلَى السَّرّاَّءِ وَالضَّرّاَّءِ مَشْکُورٌ وَصَلَّى اللّهُ عَلى سَیِّدِنا مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
بیشتر ببینید

پیاز بزار تو جوراب کف پاشون 

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                            زندگیم وصل وابیده وتار و تار میل فرش 🫀🫂                        

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شیاف دیکلوفناک فقط

برا دخترم۱۰ماهشه میترسم‌شیاف استا گذاشتک‌اثر‌نداشت 

پسرمم گذاشتم الان اومد‌پایین ولی هنوز داغ 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
بیشتر ببینید
تب سنج بخر بهت گفتم تاپيك قبليت همزير بغلي قيمتي هم ندارع

عزیزم جفت بچه ها خوابن 

شهر غریبیم شوهرم تنها نمیره من میترسم مسافرخونه بمونم تنها نمیشه بره

بیشتر ببینید
برا دخترم۱۰ماهشه میترسم‌شیاف استا گذاشتک‌اثر‌نداشت پسرمم گذاشتم الان اومد‌پایین ولی هنوز داغ

نترس شیاف دیکلوفناک ۱۰۰اگه داشتی یکم ازنصف بیشتربردار تب پسرمن فقط با اون پایین میاد شیاف استا اصلا فایده نداره. چندسالشونه؟

اگه تو وطن خودت شکم چندتا بچه یتیم رو سیرکنی بهت بگن (ناجی) خیلی بهتر از اینه که بری عربستان شکم عربها رو سیرکنی بهت بگن(حاجی)✌🤞
یک کم صبر کن اثر می کنه نترس .. بعد هم سریع یه سوییتی چیزی بگیر بچه هاتو پاشویه کن .. ببرشون با آب و ...

خونه گرفتیم ولی همش استرس دارم خسته هم هستم میترسم بدتر بشن نمیخوابم

بیشتر ببینید
نترس شیاف دیکلوفناک ۱۰۰اگه داشتی یکم ازنصف بیشتربردار تب پسرمن فقط با اون پایین میاد شیاف استا اصلا ...

پسرم۸دخترم۱۰ماه

بیشتر ببینید
عزیزم کی شیاف دادی بهشون نگران نباش بعد از نیم ساعت اثر می‌کنه حتما تبشون میاد پایین

دخترم ی ساعت پیش پسرم دوساعت 

دخترم فک‌کنم یکم دفع داشت تو پوشکش نراشت اثر کنه منتظرم یکم رنان بکذره دوباره بذارم

بیشتر ببینید