2777
2789
عنوان

ایا واقعا صدای خدا بود توی خوابم شنیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2204 بازدید | 161 پست
تعریف نمیکنم ولی خودش همش تمایل داره اون چیزایی که قبلا دیده رو با خودش مقایسه کنه یا برای بقیه دوست ...

کاملا شیطانی بوده شک نکن به این خوابا میگن خوابای شیطانی و اضغاث و احلام

اللهم عجل الولیک الفرج💚
بله....درسته...باور میکنی من هر وقت آخر الزمانو خواب میبینم عده ی کمی نجات پیدا میکنن بعدم همش این آ ...

باورتون میشه

پارسال یه کادویی گرفتم ازش نشون دوستام دادم

وقتی اومدم خونه سمت یخچال که رفتم

یدونه پارچ اب شیشه ای از بالا افتاد رو سرامیک منم سر خوردم روش

یدونه دیگم از بغلش افتاد زمین ینی ممکن بود بیوفته سرم دوتا پارچ اب

دستام و پاهام کلی زخم شد

یه جوری که مادرم با سرعت اومد سمتم گفت شیشه نره داخل پهلو هات

شیشه داخل پای اونم رفت🥲

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مرسی گلم:) بنظر شما همون شیطانی بوده دیگه که خیالم راحت شه؟

بله 

شیطان عاشق منحرف کردند انسانه، و به خصوص انسانی رو هدف قرار میده که مردم های زیادی افسوس اون را میخورند،. میخاد اون فرد هم به پایین بکشاند. 

با خدا باهاش، امام حسین و آقا امیرالمومنین پشت شما جوانا

بله شیطان عاشق منحرف کردند انسانه، و به خصوص انسانی رو هدف قرار میده که مردم های زیادی افسوس اون را ...

مرسی عزیزدلم امشب که سوره واقعه بخونم حتما یادتون میکنم که به خواسته هاتون برسید

باورتون میشهپارسال یه کادویی گرفتم ازش نشون دوستام دادموقتی اومدم خونه سمت یخچال که رفتمیدونه پارچ ا ...

😐😐😐وایی خدا چه دوستانیی

سعی کن تا میتونیی از این افراد دور باشیی،. هیچی ار زندگیتو براش تعریف نکنن، هر وقت بیکاری صلوات بفرست، به خدا این افراد زندگی آدمارو خراب میکنن با این حجم از حسادت  و افسوس که میخوردند انرژی های منفی به سمت ادما میفرستند

اگر صدقه ندید و قران نخونید و با خدا نباشید،. زندگیتون ممکنه از هم بپاشه با این افراد دور ورتون 

باورتون میشهپارسال یه کادویی گرفتم ازش نشون دوستام دادموقتی اومدم خونه سمت یخچال که رفتمیدونه پارچ ا ...

چشم زخم که اثر داره صددرصد....فقط پیش دوستات و آدما مخصوصا آدمای حسود وتنگ نظر اصلا از روابطت کادو گرفتنات نگو حسادت چیز بدیه داداشای حضرت یوسف از حسادت یوسف رو میخواستن بکشنش پس مواظب آدمای زندگیت باش

اللهم عجل الولیک الفرج💚
مرسی عزیزدلم امشب که سوره واقعه بخونم حتما یادتون میکنم که به خواسته هاتون برسید

عزیزم اینم یادم رفت بهت بگم که همیشه سعی کنید برای اقا امام زمان یه چیزی هدیه کنید 

مثلا همین الان یک صلوات بفرستید تقدیم به ایشان کنید،. ایشون قطعا یه جا جبران میکنند

صدقه که میدید به نیت ایشان باشد

امشب براش آل یس بخونید. 

اون پدر معنوی ماهست،. با غم ما اشک میریزد،. خوشحالش کن با یک دونه صلوات که تقدیمش میکنی

😐😐😐وایی خدا چه دوستانییسعی کن تا میتونیی از این افراد دور باشیی،. هیچی ار زندگیتو براش تعریف نکنن ...

اصلا حرف از دعانویس و اینا میزنن

به یکیشون گفتیم میخایم حرز امام جواد بخریم خیلی شدید گارد گرفت

بگذریم ازینا

پارسال تابستون حدود ۴۵ روز سوره بقره رو گذاشتم داخل خونه پخش شد و حرز امام جواد دستم بود

عصرش که به حمام رفتم حرزمو دراوردم گذاشتم کنار یه جا که خیس نشه و یه اهنگ گذاشتم و حمام میکردم

کسی هم خونه نبود ازین کاملا مطمعن بودم

یهو یه صدای پاهای خیلی محکمی مثل سُم روی سرامیک های خونه پاهاشو از اون دور میکوبید

وقتی اومد نزدیک حمام صدای پاهاش به شدت زیاد شد جوری که اصلا ادم نمیتونه انقد پاهاشو بکوبه در هم بسته بود ترسیدم در رو باز کنم

و من حرز امام جواد داخل حمام همرام بود

و بعدش تا نزدیک در حمام شد دوباره رفت و صدای پاهاش کم شد

بعد با ترس اومدم بیرون با پدرم برادرم مادرم تماس گرفتم همه گفتن ما اصلا خونه نیومدیم

چشم زخم که اثر داره صددرصد....فقط پیش دوستات و آدما مخصوصا آدمای حسود وتنگ نظر اصلا از روابطت کادو گ ...

چشم گلم 

بالا یه چیزی رو هم برای یکی از خانوما تعریف کردم بخونید تعجب میکنید

بله....درسته...باور میکنی من هر وقت آخر الزمانو خواب میبینم عده ی کمی نجات پیدا میکنن بعدم همش این آ ...

ببخشید میشه بگید آخر زمان دقیقا چطوری بود؟

یا خوابتون میتونید تعریف کنید،. البته اگه فکر میکنید مشکلی برایتان پیش نمیاد یا اگر دوست دارید😘😘💚

من عاشق دانستن از این دست اطلاعاتم

اصلا حرف از دعانویس و اینا میزننبه یکیشون گفتیم میخایم حرز امام جواد بخریم خیلی شدید گارد گرفتبگذریم ...

عجب ...خب چرا باهاشون دوستی...اونم از جن و اینا بوده کاش فاصله بگیری ازشون کاش....ان شاالله که تکرار نشه هرموقع اینجوری شد باصدای بلند صلوات و بسم‌الله الرحمن الرحیم بگو آب داغ که میخوای باز کنی حتما بسم‌الله بگو دلیلشو میگم بهت یا آب داغ که میخای بریزی هم بسم‌الله بگو

اللهم عجل الولیک الفرج💚
اصلا حرف از دعانویس و اینا میزننبه یکیشون گفتیم میخایم حرز امام جواد بخریم خیلی شدید گارد گرفتبگذریم ...

عزیزم داخل حمام هیچ وقت اهنگ گوش نده و هیچ وقت نرقص،. میخاد اگه تو حمام اهنگ گوش بدیم یا برقصیم، جنا میان سراغمون 

حالا دقیقا دلیلشو نمیدونم،. ولی چند سال پیش از یکی از آخوندا شنیده بودم. 

سعی کن صوت آیت الکرسی پخش کنی، که فرشته ها دورت جمع باشن. 

همیشه سعی کن آیت الکرسی هم بخونی،. ایت الکرسی انقدری خوبه یکی از امامون میگفت اگر میدونستید این چقدر ثواب و چقدر به دردمان میخورد دست از خوندش بر نمیداشتی 

عجب ...خب چرا باهاشون دوستی...اونم از جن و اینا بوده کاش فاصله بگیری ازشون کاش....ان شاالله که تکرار ...

بله به این اب داغ خیلی اعتقاد دارم

داداشم بچه بود نوزاد بود قبلش اب جوش ریخت بعد از دست عمم افتاد نصف بدنش کاملا حالت فلج شد

رفتن کنار دعانویس به مادرم پدرم دعا دادن بعد گفتن حتما ببرینش مشهد

اوناهم بردنش و خوب شد