2777
2789
عنوان

ایا واقعا صدای خدا بود توی خوابم شنیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2196 بازدید | 161 پست
ان شاالله اینجوری باشم خیلی گاهی میترسم....من ۳۷ سالم هستش باور میکنی اسم وتعداد بچه هامم ائمه بهم ف ...

واقعا چه سعادتی دارین😍

شما که انقد دلتون پاکه مارو از دعا کردن فراموش نکنید

شرمنده میشم میگم ولی منو دعا کن که به عشقم برسم و خوشبخت بشیم چون واقعا ۴ ساله ارزوم اینه🥲 و اینه سلامتی اقا امام زمان و فرجشون و ب نیت سلامتیم🥲

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

الهی فدای شما بشم احساس میکنم شما بانوی ارزشمندی هستی،. خواهش میکنم برای ما دعا کنید، ما جوانیم،. کل ...

خدانکنه دورت بگردم. الهی که همیشه سالم و سلامت وعاقبت بخیر باشید نفسم.دعا کن خدا مُهرِ تأیید بزنه بهم. گاهی خيلی میترسم باخودم میگم نکنه یه کاری کنم که از چشم خدا بیوفتم و خدا دیگه منو رها کنه بحالِ خودم...من این نفسی که میکشم بعشق خداست بخاطر همین خداست

اللهم عجل الولیک الفرج💚
الهی فدای شما بشم احساس میکنم شما بانوی ارزشمندی هستی،. خواهش میکنم برای ما دعا کنید، ما جوانیم،. کل ...

از خدا خواستم اگه یروزی نفسم خواست برای غیر خودش بیاد بالا قبلش جونمو بگیره .دوست داشتنام راه رفتنم گریه کردنم خندیدنم احترام گذاشتنم همه وهمه بخاطر خداست وبرای خداست. دورت بگردم این شیطان این هوای نفس برای هممون هستش شیطان دشمنِ قسم خورده ی ما بندگان خداست و هوای نفس از شیطان بدتره خیلی خیلی بینهایت بدتره امان از نفس و هوای نفس....من برا شما دعا میکنم شما برای منِ حقیر.سخت محتاج دعای خیرِ شما هستم خیلی عاجزانه ازتون التماس دعا دارم نفسم 

اللهم عجل الولیک الفرج💚
واقعا چه سعادتی دارین😍شما که انقد دلتون پاکه مارو از دعا کردن فراموش نکنیدشرمنده میشم میگم ولی منو ...

بروی چشمام حتما اگه قابل ولایق باشم من برای شما دعا میکنم شما هم برای من 

اللهم عجل الولیک الفرج💚
خدانکنه دورت بگردم. الهی که همیشه سالم و سلامت وعاقبت بخیر باشید نفسم.دعا کن خدا مُهرِ تأیید بزنه به ...

نفسی که به عشق خدا کشیده شود، به اندازه هر نفستان برایتان ثواب و برکت نوشته میشود، احسنتم

انشالله ما هم بتوانیم نیت خود را عوض کنیم و تمام کارهایمان فقط به نیت عشق به خداوند انجام بشه 

از خدا خواستم اگه یروزی نفسم خواست برای غیر خودش بیاد بالا قبلش جونمو بگیره .دوست داشتنام راه رفتنم ...

بله کاملا حق با شماست،ممکن است که مارا تضمین کند که اسیر شیطان نشویم. اما تضمینی برای اسیر نفس شدن نیست... 

با تمام وجودم دعا میکنم تو این شب مبارک آقا امیرالمومنین خودشان مشکل سما را حل کنن به حقه ملکه ی خودشون یعنی حضرت فاطمه الزهرا (ص)😘😘