2777
2789
عنوان

ایا واقعا صدای خدا بود توی خوابم شنیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2204 بازدید | 161 پست
اره بیدار شدم اومده بود ببخشیدتوی خواب هم وقتی نگاه کردم بله اونجا هم اینطور بود مثلا خیلی ش ه و ت ز ...

پس خوابت باطله عزیزم برو غسل کن خواب کلا باطله و اونم شیطان بوده نفسم

اللهم عجل الولیک الفرج💚
پس خوابت باطله عزیزم برو غسل کن خواب کلا باطله و اونم شیطان بوده نفسم

واقعا خجالت میکشم بگم توی خواب اصن چه کارهایی میخاستم بکنم و بگم با کیا با کسی که محرم خونیمه یه‌ عمری منو بزرگ کرده..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

واقعا خجالت میکشم بگم توی خواب اصن چه کارهایی میخاستم بکنم و بگم با کیا با کسی که محرم خونیمه یه‌ عم ...

ببین عزیزم ما دونوع خواب داریم خوابهای شیطانی خوابهای رحمانی یا الهی. حالا که چیزیی نشده برو غسل کن 

اللهم عجل الولیک الفرج💚
اخه خیلی تحقیق کردم۴ ساله باهمیم مادرم میدونهیه کوچه بغلمونه خونشون خونواده کامل میشناسن همو

پس به نظر منم به خاطر اجنه باید باشه

احتمالا تو چشم مردمی،. چشم زخم داری 

هر روز سعی کن قرآن بخونی،. و صدقه بدی 

و سعی کن پاک باشی،. غسل بعد از حیض رو جدی بگیر 

سعی کن وضو بگیر، انقدرر وضو ثواب داره کهه نگوو،

من یکی از دوستامون دخترش خیلی قشنگ بود از اون چشم آبی ها، کلا شبیه حوری بود. 

بعد بچه مثلا 7 سالش بود خواب میدید شیطان داره دنبالش میکنه،. هر شب خواب میدید ولی مادرش بی توجه بود، تا اینکه زنگ میزنه به مادربزرگش، طرف گفته خیلی چشم زخم داره،. انقدر که چشم خورده، شیطان دورش میگرده و میخاد اذیتش کنه، بعدش بهش گفت سوره یونس و یس رو بده بچه بخونه، بهش یاددادند  و اون بچه میخوند و دیگه اون خواب ترسناک رو نمیدید

سوره یس و یونس باعث روزی هم میشه، یجورایی مال و اموالت و رزق و روزیت زیاد میشه با خوندن این سوره ها

پس به نظر منم به خاطر اجنه باید باشهاحتمالا تو چشم مردمی،. چشم زخم داری هر روز سعی کن قرآن بخونی،. و ...

مرسی گلم از کمکت

بله توی چشم زیاد هستم دوستام همش تعریفمو میکنن یه رفیق دارم همش با خودش زندگی منو تکرار میکنه یا کارایی که پارتنرم برام میکنه بعد افسوس میخوره

بعد اینکه از خونمون میره ااسپند دود میکنم

طفلک اون بچه هایی که از مادری متولد میشن و شیر میخورن که غسل واجب شونو انجام نمیدن و در حالت ناپاکی ...

ظهر الفسادو فی البر و البحر

داغ دل ما را فقط دریا کند خاموش.(ده بار ترکیده)

قربونت برم لطف میکنی عزیزم. ان شاالله بحق این شبهای عزیز خدا عالیترین مقدرات رو برات رقم بزنه منم از ...

خدانکنه مرسی از کمکت با حرفاتون ارامش گرفتم

امشب که سوره واقعه بخونم حتما یادتون میکنم و میگم که به خواسته دلتون برسید

مرسی گلم از کمکتبله توی چشم زیاد هستم دوستام همش تعریفمو میکنن یه رفیق دارم همش با خودش زندگی منو تک ...

پس بگو چرا از این خوابا دیدی 

این خواب ها بیشتر در اثر چشم زخم ایجاد میشه 

قرآن خوندن رو از خودت جدا نکن

صدقهههه صدقههه باعث رفه چشم زخم میشه 

چون شما چشم زخم زیاد دارید، هر روز صدقه بدید، بعد از نماز صبح قران بخونید،. جلوی اشعه هایی که از چشم مردم میخاد وارد بدنتون بشه رو میگیره 

خب تعریف نکن اصلا به هیچ وجه

تعریف نمیکنم ولی خودش همش تمایل داره اون چیزایی که قبلا دیده رو با خودش مقایسه کنه یا برای بقیه دوستامون تعریف کنه

پس همون شیطانی بوده خوابه دیگه درسته؟

ظهر الفسادو فی البر و البحر

بله....درسته...باور میکنی من هر وقت آخر الزمانو خواب میبینم عده ی کمی نجات پیدا میکنن بعدم همش این آیه تکرار میشه ولقد کرمنا بنی ادم و ادامه ی آیه بعدش میرسه 

اللهم عجل الولیک الفرج💚