2777
2789
عنوان

ایا واقعا صدای خدا بود توی خوابم شنیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2204 بازدید | 161 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من بعید میدونم خدا باشهچرا باید مثلا در مکانی که رقص و پارتی بود بیاد و بهت بگه و ثانیا خداوند حرف ...

واقعا یه خواب عجیبی بود

اصن توش محتوا جنسی خیلی بود.. (ببخشید که میگم)

بعد از رقص و اینا اون صدا اومد گفتو رفت بغدش یه چند تا بچه کوچیک دیدم و یه خونه ای

و اون پسره که باهاش میرقصدم تاحالا ندیده بودم و اون مکانو

ولی میدونی

بهش گفتم این جواب اون همه دعایی که دیشب کردم گفت اره😐

بله صدای خدا بوده اما رقص خوب نیس این میتونه این معنیا بده ک این پسر مناسب تو نیس خواب هشداره ومیشه جلوی تعبیرشا گرفت من ی وقتایی گوش ندادم ب خوابام و درس عبرت شده برام الان

وقت خواب روح آزاد میشه اگر طهارت نداشته باشیم اجنه جذب میکنه یعنی احتمال جذب بیشتر میشه و اذیت میشیم حس میکنیم یکی دنبالمونه خواب‌های جنسی افتادن از ارتفاع که با گفتن یا علی یا خدا و ذکر گفتن حس میکنیم رها شدیم 

داغ دل ما را فقط دریا کند خاموش.(ده بار ترکیده)

بنظر شما همون کار شیطونو ایناس؟ اخه ببخشید که میگم خوابه یکم نجس بود قبلش محتوا جنسی داشت با یه نفر ...

اگه با محرم رابطه‌جنسی داشتی توی خواب یعنی به فرد غریبه ازدواج میکنی...بعد محتلم نشدی که غسل واجب نشد بهت؟؟؟

اللهم عجل الولیک الفرج💚
حرز دارم انداختم قبلا یکم حالم بد شد.. زود دراوردمش هر دفعه مینداختم حالم بد میشد

چراااا

مگه اصل نبود ؟یا نمازش نخوندی؟

از اجنه و خواب بد نجاتت میده

داغ دل ما را فقط دریا کند خاموش.(ده بار ترکیده)